REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fotbal: Gianluigi Donnarumma şi Milan Skriniar reiau luni pregătirea cu PSG

Fotbal: Gianluigi Donnarumma şi Milan Skriniar reiau luni pregătirea cu PSG

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 215

Internaţionalii Gianluigi Donnarumma şi Milan Skriniar vor reveni începând de luni la antrenamentele echipei de fotbal Paris Saint-Germain, în timp ce sud-coreeanul Lee Kang-In s-a alăturat lotului parizian încă de lunea trecută, informează cotidianul L'Equipe.

Fotbal: Gianluigi Donnarumma si Milan Skriniar reiau luni pregatirea cu PSGGianluigi Donnarumma

Portarul Gianluigi Donnarumma, care a participat cu echipa Italiei la EURO 2024, la fel ca şi fundaşul Milan Skriniar cu Slovacia, ambele fiind eliminate în optimile de finală, vor relua pregătirile începând de luni cu echipa pariziană.

După o zi de teste fizice şi medicale, cei doi vor relua antrenamentele cu micul grup deja prezent.

Fotbaliştii lui Paris Saint-Germain, cu excepţia internaţionalilor care au participat la EURO 2024 sau Copa America, s-au prezentat lunea trecută la centrul de antrenament al clubului din Poissy (departamentul Yvelines) pentru a fi supuşi unor examene medicale, iar două zile mai târziu au început pregătirile.

Antrenorul lui PSG, Luis Enrique, i-a avut la dispoziţie pe tinerii jucători ai clubului, nume noi (Matvei Safonov şi Gabriel Moscardo), jucători reveniţi după împrumuturi (Renato Sanches, Juan Bernat etc.) dar şi Marco Asensio, Lee Kang-In, Carlos Soler sau Nordi Mukiele.

Fotbal: Gianluigi Donnarumma si Milan Skriniar reiau luni pregatirea cu PSGMilan Skriniar

Ultimii doi sunt aşteptaţi să plece în actuala perioadă de mercato, după ce au jucat puţin în sezonul 2023-2024. În această vară este aşteptată venirea unor atacanţi, pentru a suplini plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

Numeroşi internaţionali, printre care francezii Ousmane Dembele şi Randal Kolo Muani sau Fabian Ruiz, care tocmai a devenit campion european cu naţionala Spaniei, sunt în vacanţă după EURO 2024, la fel ca Marquinhos, Lucas Beraldo şi Manuel Ugarte, după Copa America.

Lipsesc de asemenea marocanul Achraf Hakimi şi spaniolul Arnau Tenas, care vor participa la Jocurile Olimpice.

Accidentaţi, francezii Presnel Kimpembe şi Lucas Hernandez îşi continuă recuperarea.

Trofeul Campionilor (Supercupa Franţei) împotriva lui AS Monaco nu a fost încă programat. Primul meci al lui PSG în Ligue 1 va avea loc în weekendul 17-18 august pe terenul lui Le Havre, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436