REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
22.4° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Fotbal: Hagi, Farul Constanţa - U Cluj este oglinda lui Sabău; ne aşteaptă un meci greu

Fotbal: Hagi, Farul Constanţa - U Cluj este oglinda lui Sabău; ne aşteaptă un meci greu

A.F. 3 martie 2023 | 00:00 500

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că Universitatea Cluj a devenit oglinda tehnicianului Neluţu Sabău, foarte disciplinată tactic, şi că formaţia sa va avea un meci greu vineri, în etapa a 29-a a Superligii de fotbal.

 Fotbal: Hagi, Farul Constanta - U Cluj este oglinda lui Sabau; ne asteapta un meci greuGheorghe Hagi

"La U Cluj, de când a venit, Neluţu Sabău a adus o disciplină, e o echipă care absoarbe bine orice sistem, este disciplinată în teren. E o echipă care face ambele faze. Sabău a fost unul dintre cei mai serioşi jucători care au trecut pe la echipa naţională, un mijlocaş foarte talentat căruia îi plăcea să facă ambele faze foarte bine, şi echipa lui, U Cluj, este oglinda lui. De asta cred că ne va aştepta un meci greu. Trebuie să stăm tactic foarte bine, să fim inspiraţi, atât ofensiv, cât şi defensiv, pentru a putea să ne batem pentru cele trei puncte şi să revenim la Constanţa victorioşi. Chiar dacă e al treilea meci într-o săptămână, trebuie să găsim soluţii. Important e să ne bucurăm la finalul meciului", a declarat Hagi, scrie Agerpres.

El spune că nu contează foarte mult starea gazonului de pe Cluj Arena, considerând că jucătorii săi trebuie să se adapteze: "Trebuie să ne adaptăm, indiferent de condiţiile terenului. Pe mine nu mă interesează aspectul ăsta, chiar dacă este un detaliu de care trebuie să ţinem cont".

Hagi nu este interesat de faptul că echipa sa nu a primit gol în ultimele etape, fiind preocupat mai mult de golurile pe care reuşeşte să le marcheze.

"Vrem să creăm la Constanţa o mentalitate de învingători, dar asta nu se poate face de azi pe mâine. Cu siguranţă suntem pe drumul foarte bun. Noi jucăm la victorie fiecare meci, acesta este idealul. Pe mine nu mă interesează să nu luăm gol, pe mine mă interesează să marcăm, pentru că dacă marchezi câştigi meciul şi eşti campion. Dacă nu, cu 0-0 nu eşti campion. Eu văd lucrurile altfel, din experienţa mea, echipele care marchează foarte mult ies campioane, pentru că trebuie să câştigi meciurile. Apărarea îţi garantează un 0-0, dar după aia trebuie să marchezi. Pe mine mă interesează să marcăm un gol mai mult ca adversarul", a completat Hagi.

Tehnicianul a afirmat că echipa sa nu este favorită în niciun meci, indiferent de adversar, dar are nişte principii de la care nu se abate: "Noi nu ne simţim favoriţi cu nimeni, tratăm meciurile la fel, dar avem identitatea noastră şi ne dorim ca la fiecare meci să dominăm, să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului. Cu această mentalitate lucrăm în fiecare zi, aceasta este filozofia noastră. De la mic la mare aveam această identitate construită".

Farul Constanţa va întâlni formaţia Universitatea Cluj, vineri, în deplasare, de la ora 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 29-a a Superligii, penultima a sezonului regulat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Hagi va doresc succes la Cluj , dar la Academie se intampla niste lucruri care strica admosfera si colectivul de acolo. Cum ati putut pune director pe Camui , om fara facultate sa conduca grupele unde sunt antrenori titrati. Nu ma intelegeti gresit , ca fotbalist tot respectul dar ce psihopedagogie, tenica si metodica fotbalului a invatat acest domn. Doar pe vremea lui Ceausescu erau pusi directori cu 8 clase si liceul, facand niste cursuri pentru directori . Ce cauta Constantinescu care nu stie nici sa vorbeasca sa fie omul care tine legatura cu scolile unde invata copiii. Nu a lucrat niciodata in invatamant , e praf. Au inceput , cei pusi de dumneavoastra in functii, sa angajeze pe baza de rubedenii, prietenii, nasi , fini, nepoti fara sa se tina cont de valoarea antrenorului. Stiu ca aceste lucruri nu ajung la dumneavoastra dar ar trebui sa le cunoasteti. Aveti mult balast la centrul de copii si juniori , ati adus oameni de la vechiul Farul care folosesc aceleasi practici murdare si de dezbinare a colectivului de antrenori. Daca nu va implicati , centrul de copii , va scadea in valoare ,va ajunge sa nu mai fie cautat de parintii sportivii talentati care viseaza sa ajunga mari fotbalisti.
0
0
Farul în campionat arată bine In cupele europene să vedem ce joacă acolo se vede realitatea
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699