REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
27.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Fotbal: ''Într-un Clasico nu există favorite'', a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid

Fotbal: ''Într-un Clasico nu există favorite'', a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid

A.F. 28 octombrie 2023 | 00:00 511

În El Clasico de sâmbătă "nu există favorite", deşi FC Barcelona nu va conta pe câţiva fotbalişti, iar alţii nu sunt complet refăcuţi, a declarat vineri Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, în opinia căruia acest duel este "important", dar nu decisiv, scrie EFE.

Fotbal: ''intr-un Clasico nu exista favorite'', a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real MadridCarlo Ancelotti

"Întotdeauna într-un Clasico, la fel ca într-un derby, nu există favorite. (...) Va fi un meci spectaculos, foarte disputat, de care sper ca suporterii să se poată bucura", a afirmat într-o conferinţă de presă Ancelotti, ce va fi la meciul cu numărul 250 pe banca echipei madrilene.

"Este doar un meci important în care sunt puse în joc trei puncte. Contează mult în dinamica unei echipe, fiindcă a câştiga un Clasico este foarte important pentru suporteri şi pentru toată lumea, dar la nivelul clasamentului sezonul este foarte lung şi este prea devreme să spunem că este un joc decisiv în privinţa punctelor. Girona şi Atletico Madrid sunt şi ele în luptă şi va fi un campionat foarte disputat până la final", a spus el.

Real este lider în La Liga şi la un pas de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după victorii pe linie în primele trei meciuri din faza grupelor, dar Ancelotti a avertizat asupra pericolului pe care îl reprezintă adversara de sâmbătă: "Barcelona este o echipă mare pentru că are o bună organizare ofensivă şi defensivă, au apărut tineri de mare calitate. Ne aşteptăm la aceeaşi Barca dintotdeauna."

"Toţi îmi plac, Yamal a ieşit mult în evidenţă, a jucat foarte bine, este o extremă foarte periculoasă, Fermin a făcut şi el jocuri foarte bune, sunt tineri cu viitor. Şi noi avem tineri cu un viitor spectaculos, ca Bellingham, Vinicius, Arda Guler, Camavinga, Tchouameni. Sunt foarte tineri şi în lot avem şi mulţi jucători de formaţi la centrul de juniori al lui Real Madrid", a adăugat italianul, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712