REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
25.1° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Fotbal - Manchester City: ''Acum vine ce e mai greu'', a spus Pep Guardiola

Fotbal - Manchester City: ''Acum vine ce e mai greu'', a spus Pep Guardiola

A.F. 20 mai 2023 | 00:00 563

Pep Guardiola, antrenorul liderului din Premier League, Manchester City, a declarat că eliminarea lui Real Madrid în Liga Campionilor a adus un plus de încredere echipei sale şi că acum vine cea mai grea parte a sezonului, relatează EFE.

Fotbal - Manchester City: ''Acum vine ce e mai greu'', a spus Pep GuardiolaPep Guardiola

"Suntem încântaţi să jucăm în finala Ligii Campionilor, dar asta nu se termină aici. Acum vine ce e mai greu. Jucătorii de tenis, de exemplu, spun că lucrul cel mai greu pentru a câştiga turneul de la Wimbledon este ultimul serviciu. Duminică, este în mâinile noastre să câştigăm campionatul", a spus Guardiola, care în weekend poate poate să triumfe pentru a cincea oară în Premier League.

"Trebuie să profităm de această oportunitate", a adăugat spaniolul, care a fost întrebat dacă se aştepta la un asemenea succes când a semnat cu City în 2016.

"Nu m-aş fi gândit niciodată la asta. Cred că noi am făcut o treabă bună, dar nu mi-aş fi imaginat niciodată să reuşim toate acestea în Premier League. După patru, cinci sau şase meciuri aici mi-am dat seama cât de greu va fi. În fiecare zi am încercat să fiu puţin mai bun", a spus el, citează Agerpres.

City este la un pas să câştige Premier League pentru a cincea oară în ultimii şase ani şi ar putea fi campioană sâmbătă dacă Nottingham Forest o va învinge pe Arsenal, dar Guardiola a indicat că nu va urmări acest meci, pentru că va trebui să pregătească întâlnirea cu Chelsea, de duminică.

"În mintea mea îmi place să cred că trebuie să câştig pentru a fi campion şi trebuie să ne gândim la asta, fiindcă nu putem controla ce se întâmplă la Nottingham. Indiferent de ce se întâmplă acolo, trebuie să ne facem treaba. Nu am o sticlă de şampanie la gheaţă, pentru că după trei zile vom juca împotriva lui Brighton. Vom avea timp la sfârşitul sezonului să sărbătorim", a spus Guardiola

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699