REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° ConstanÈ›a Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
31.8° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Fotbal: Manchester United îl păsuieşte pe Antony, ca acesta să răspundă pentru acuzaţiile de violenţă conjugală

Fotbal: Manchester United îl păsuieşte pe Antony, ca acesta să răspundă pentru acuzaţiile de violenţă conjugală

A.F. 11 septembrie 2023 | 00:00 279

Clubul englez de fotbal Manchester United a anunÅ£at duminică, într-un comunicat, că atacantul brazilian Antony va rămâne în Å£ara natală pentru a răspunde acuzaÅ£iilor de violenţă conjugală împotriva fostei sale iubite, transmite AFP.

Fotbal: Manchester United il pasuieste pe Antony, ca acesta sa raspunda pentru acuzatiile de violenta conjugala

''Jucătorii care nu au participat la meciurile internaÅ£ionale trebuie să îÅŸi reia antrenamentele luni. TotuÅŸi, am convenit cu Antony că va întârzia pentru când va răspunde acuzaÅ£iilor'', a precizat clubul.

Fotbalistul de 23 de ani a fost acuzat de fosta sa parteneră Gabriela Cavallin de ameninţări şi violenţe psihologice şi fizice, fapte dezminţite de jucător.

Antony a fost convocat la naÅ£ionala Braziliei de selecÅ£ionerul Fernando Diniz, pentru meciurile cu Bolivia ÅŸi Peru, din 8 ÅŸi 12 septembrie, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, însă apariÅ£ia acuzaÅ£iilor au determinat ConfederaÅ£ia Braziliană de Fotbal (CBF) să-l suspende pe jucător din Selecao, ''pentru a proteja presupusa victimă, jucătorul, echipa naÅ£ională ÅŸi CBF''.

Mesaje prin reţeaua WhatsApp publicate de presa braziliană au arătat ameninţări şi acte de intimidare ale lui Antony la adresa fostei sale iubite, citează Agerpres.

Într-o conversaÅ£ie citată de presa locală, Gabriela Cavallin afirmă că jucătorul trebuie să îÅŸi ceară scuze pentru ''loviturile de picior ÅŸi atacuri'', răspunsul primit fiind ''îmi pare rău''.

Cavallin, care l-a reclamat pe Antony la poliţia din Sao Paulo, este fotografiată cu o rană la cap.

Jucătorul a spus că este ''victima unor acuzaţii false'' şi a afirmat că este nevinovat. El a explicat că relaţia sa cu Cavallin a fost una ''tumultuoasă, cu ofense verbale de ambele părţi'', dar a asigurat că nu a recurs ''niciodată'' la agresiune fizică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712