REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fotbal: Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro din Arabia Saudită

Fotbal: Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro din Arabia Saudită

A.F. 21 iunie 2024 | 00:00 543

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro venită din Arabia Saudită, după despărţirea sa de clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain şi înainte de a se alătura echipei americane Inter Miami, în Major League Soccer (MLS), informează Bild.

Fotbal: Messi a refuzat o oferta de 1,4 miliarde de euro din Arabia SauditaLionel Messi

Cifrele au fost dezvăluite de Anmar Al-Haili, preşedintele clubului Al-Ittihad, care a confirmat oferta făcută octuplului câştigător al Balonului de Aur.

"I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite", a spus Al-Haili.

Acesta s-a declarat surprins "că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale", dar a subliniat: "Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii".

Anul trecut în decembrie, Lionel Messi a vorbit despre posibilitatea care i s-a oferit de a juca în liga profesionistă saudită: "Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat".

"Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante", a adăugat Messi, căpitanul campioanei mondiale en tire Argentina, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510