REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° ConstanÈ›a Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
28.4° ConstanÈ›a Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Fotbal: Neuer de la Bayern Munchen, incert pentru derby-ul cu Bayer Leverkusen

Fotbal: Neuer de la Bayern Munchen, incert pentru derby-ul cu Bayer Leverkusen

A.F. 10 februarie 2024 | 00:00 644

Portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer, este incert pentru meciul derby de sâmbătă cu Bayer Leverkusen, liderul la zi din Bundesiga, din cauza unei accidentări la genunchi, transmite DPA.

Fotbal: Neuer de la Bayern Munchen, incert pentru derby-ul cu Bayer LeverkusenManuel Neuer

''Manuel Neuer va participa astăzi la antrenamentul pentru portari. El va avea timp până mâine după-amiază, iar apoi vom decide dacă el sau Sven Ulreich joacă", a declarat antrenorul Thomas Tuchel, vineri, într-o conferinţă de presă.

Neuer nu s-a antrenat deloc marÅ£i ÅŸi miercuri din cauza unei probleme la genunchi ÅŸi a participat joi la o sesiune de pregătire individuală. De la revenirea lui în octombrie 2023, după aproape un an de pauză din cauza unei fracturi de picior la schi, Neuer a apărat în 12 meciuri din Bundesliga.

În timp ce Alphonso Davies este indisponibil, Joshua Kimmich, Minjae Kim ÅŸi Dayot Upamecano sunt aÅŸteptaÅ£i să joace. Kimmich ÅŸi Upamecano s-au refăcut după accidentări, în timp ce Kim se întoarce după ce a evoluat la Cupa Asiei.

Bayern este la două puncte de Bayer Leverkusen, neînvinsă în acest sezon, iar miercuri dispută prima manşă cu Lazio din optimile Ligii Campionilor.

''Avem o săptămână foarte atractivă înaintea noastră. Mai este mult de jucat în acest sezon. O victorie pentru Leverkusen deschide un decalaj, dar lupta nu se va termina, deÅŸi se simte ca un moment special pentru a pune cărÅ£ile pe masă. Leverkusen are un sezon extraordinar. La noi încă mai e loc pentru îmbunătăţire. Ne simÅ£im pregătiÅ£i să facem următorul pas ÅŸi vrem să trecem de Leverkusen.''

Potrivit ligii germane de fotbal (DFL), meciul derby se bucură de un interes enorm, urmând să fie difuzat în aproape toate cele 211 de ţări afiliate la FIFA, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510