REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
27.1° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Fotbal - Pioli: Inter a meritat calificarea în finala Ligii Campionilor

Fotbal - Pioli: Inter a meritat calificarea în finala Ligii Campionilor

A.F. 18 mai 2023 | 00:00 406

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, a recunoscut că rivala Inter Milano a meritat calificarea în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a reuşit să câştige şi manşa secundă a semifinalei sută la sută italiene a celei mai importante competiţii continentale intercluburi, disputată marţi seară pe stadionul San Siro.

Fotbal - Pioli: Inter a meritat calificarea in finala Ligii CampionilorStefano Pioli

"Am făcut o frumoasă Ligă a Campionilor, însă este normal să fim dezamăgiţi după ce am pierdut în semifinale şi, în plus, într-un derby. Jucătorii au dat maximum atât în tur, cât şi în retur, dar Inter a meritat calificarea, pentru că a jucat mai bine decât noi şi a câştigat ambele meciuri", a declarat Pioli.

"Ce ne-a lipsit? Primele 15 minute din tur şi faptul că nu am marcat în această seară. Am început bine, am făcut o primă repriză bună, cu două-trei ocazii, iar asta putea schimba sensul meciului şi entuziasmul echipei. Ţinând cont de parcursul nostru şi de ceea ce am făcut în ultimii trei ani, ar fi fost fabulos să ajungem în finală. Nu am reuşit asta şi e o mare dezamăgire. Este un sezon mai dificil decât de aşteptam, dar un sezon din care am învăţat mult", a adăugat antrenorul lui AC Milan, scrie Agerpres.

Învingătoare în meciul tur (2-0), Inter Milano s-a impus şi în manşa secundă a semifinalei cu AC Milan, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în repriza secundă de atacantul argentinian Lautaro Martinez (74).

Inter va avea ca adversară în finala Ligii Campionilor, programată pe 10 iunie la Istanbul, câştigătoarea duelului dintre Manchester City şi Real Madrid (1-1 în tur), care se vor înfrunta miercuri în manşa secundă, pe Etihad Stadium.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699