REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
28.5° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Fotbal: Presa engleză se teme de o posibilă plecare a lui Haaland de la Manchester City

Fotbal: Presa engleză se teme de o posibilă plecare a lui Haaland de la Manchester City

A.F. 7 martie 2024 | 00:00 441

Mass-media engleză se teme de o posibilă plecare a atacantului Erling Haaland de la Manchester City la Real Madrid, în următoarele luni, după ultimele declaraţii făcute de fotbalistul norvegian.

Fotbal: Presa engleza se teme de o posibila plecare a lui Haaland de la Manchester CityErling Haaland

"Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul", a afirmat Haaland, marţi, o declaraţie preluată de toată presa britanică, chiar dacă atacantul lui Manchester City a ţinut să sublinieze că este "cu adevărat fericit" la actualul său club, unde se înţelege foarte bine cu toată lumea.

"Avertismentul lui Erli", titrează The Mirror, în timp ce The Telegraph consideră că declaraţia a reprezentat un semnal adresat de Haaland clubului Real Madrid, care îl urmăreşte de mult timp pe golgheterul norvegian.

"Manchester City a învins-o pe Real Madrid când a obţinut semnătura lui Haaland în 2022, însă interesul lui Real nu a dispărut niciodată", scrie The Telgraph.

"Haala Madrid", titrează la rândul său ziarul The Sun, făcând un joc de cuvinte între scandarea suporterilor echipei madrilene ("Hala Madrid") şi numele atacantului norvegian.

Şi celelalte ziare britanice abordează acest subiect, precizând că Haaland "a deschis uşa" clubului Real Madrid prin această declaraţie.

Erling Haaland este legat prin contact de Manchester City până în 2027, însă în contactul său este inclusă o clauză de reziliere în valoare de 175 de milioane de euro. Conducătorii clubului englez vor să demareze negocierile pentru o prelungire a contractului atacantului, însă acesta consideră că deocamdată nu este momentul potrivit, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E mai bun iANIS
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510