REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fotbal: PSG a reluat negocierile pentru prelungirea contractului lui Mbappe

Fotbal: PSG a reluat negocierile pentru prelungirea contractului lui Mbappe

Replica API 17 decembrie 2021 | 00:00 599

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain a reluat "recent" negocierile cu atacantul francez Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului său, deşi la precedentele runde de discuţii nu s-au făcut paşi importanţi, informează agenţia EFE, care citează cotidianul L'Equipe, scrie Agerpres.

Kylian Mbappe

Tânărul atacant, care peste câteva zile va împlini 23 de ani, va juca împotriva lui Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor, accelerând astfel speculaţiile pe marginea viitorului său.

Conform sursei citate, Mbappe are pe masă aceeaşi ofertă pe care i-a făcut-o PSG în luna august, când i-a propus cel mai mare salariu din lotul care mai cuprinde vedetele Neymar şi Lionel Messi.

Cu un contract care expiră pe 30 iunie anul viitor, Mbappe va putea negocia cu alte cluburi începând cu 1 ianuarie, dar cotidianul L'Equipe susţine că meciurile cu Real Madrid ar putea fi o ocazie de a deschide negocierile cu gruparea condusă de Florentino Perez.

Kylian Mbappe ar fi respins o propunere din partea clubului Paris Saint-Germain pentru a-şi prelungi contractul cu echipa pariziană pentru de 45 milioane euro net pe sezon, conform presei.

După închiderea perioadei de transferuri din vară, în care oferta făcută de Real Madrid lui PSG pentru Mbappe a fost una din atracţiile de la acea perioadă, L'Equipe a relatat că, după oferta verbală de 200 milioane euro, echipa pariziană părea dispusă să materializeze transferul.

A doua ofertă făcută de PSG, respinsă de jucător, era de doi ani la valoarea de 45 de milioane de euro net pe sezon, ceea ce reprezintă un salariu mai mare decât cele ale celorlalte două vedete ale echipei, Leo Messi şi Neymar.

Acest salariu net ar presupune pentru clubul parizian o cheltuială brută anuală de 135 milioane euro, a adăugat presa franceză.

Prima ofertă de reînnoire prezentată de PSG era de 25 milioane euro net pe sezon, conform presei.

Paris Saint-Germain face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510