REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
24.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Fotbal: Rapid l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul Constanţa

Fotbal: Rapid l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul Constanţa

A.F. 16 august 2023 | 00:00 1291

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, transferul fundaşului stânga Andrei Borza (17 ani) de la Farul Constanţa.

 Fotbal: Rapid l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul ConstantaAndrei Borza, sursa foto: FC Rapid 1923/Facebook

"Rapid a reuşit cel de-al zecelea transfer al verii, transferând unul dintre cei mai buni tineri din ţară, pe Andrei Borza de la Farul Constanţa. Campion cu formaţia lui Gheorghe Hagi, fundaşul stânga de 17 ani a fost unul dintre oamenii de bază ai Farului în sezonul trecut. Borza a evoluat în 33 de partide, punctând de trei ori şi oferind trei pase de gol. Noul fundaş al Rapidului a semnat un contract valabil patru sezoane, până în vara anului 2027", se menţionează pe site-ul citat.

Fotbalistul a declarat că este mândru că a făcut pasul către o echipă de tradiţie.

"Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiţie şi sunt foarte mândru de mine. Suporterii sunt nemaipomeniţi. Stadionul şi suporterii m-au determinat să fac această alegere şi sunt foarte mândru de acest pas", a afirmat el.

"Sunt un jucător foarte serios şi o să o demonstrez aici, în Giuleşti. Am foarte multe obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici, în Giuleşti. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani", a declarat Borza.

Crescut la Academia Hagi, Andrei Borza a evoluat la toate naţionalele de juniori ale României, debutând şi pentru selecţionata Under 21, în meciul cu Spania de la Campionatul European.

În sezonul 2023-2024, Borza a jucat pentru Farul în şase partide, cinci din cupele europene şi în Supercupa României. Ultima partidă jucată de noul fundaş al Rapidului a fost în urmă cu cinci zile, când a evoluat 72 de minute în Farul - Flora Tallin, din Conference League.

Andrei Borza poate debuta chiar împotriva fostei sale echipe, Rapid urmând a întâlni Farul Constanţa, duminică, de la 18:15, pe Giuleşti, în etapa a 6-a a Superligii.

În această vară, FC Rapid a transferat până acum zece jucători: Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan, Claudiu Petrila, Claudiu Micovschi, Albion Rrahmani şi Andrei Borza, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712