REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Fotbal - Real Madrid: Carlo Ancelotti a criticat calendarul foarte încărcat

Fotbal - Real Madrid: Carlo Ancelotti a criticat calendarul foarte încărcat

A.F. 20 august 2023 | 00:00 521

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a criticat vineri calendarul foarte încărcat, după ce a anunţat că mijlocaşul său Eduardo Camavinga este incert pentru meciul de sâmbătă de la Almeria, din etapa a doua din La Liga, informează AFP.

Fotbal - Real Madrid: Carlo Ancelotti a criticat calendarul foarte incarcatCarlo Ancelotti

"Camavinga nu s-a antrenat, a avut o contractură uşoară la un picior. Îl vom evalua mâine, va fi în grup şi vom decide mâine dacă poate juca sau nu", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă.

Absenţa fotbalistului francez, care tocmai a jucat meciul său cu numărul 100 în toate competiţiile pentru Real, ar fi o nouă lovitură grea pentru Real, deja privată de Thibaut Courtois şi Eder Militao.

Portarul belgian şi fundaşul brazilian au fost operaţi joi după ce au suferit aceeaşi accidentare, o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng.

Indisponibilitatea lui Courtois a determinat clubul să-l împrumute de la Chelsea pe spaniolul Kepa Arrizabalaga. Acesta va fi rezervă în partida de sâmbătă, în care titular va fi, la fel ca în prima etapă de campionat, Andrii Lunin, a indicat Ancelotti.

Spre deosebire de portarul belgian, Militao nu ar urma să fie înlocuit de o nouă achiziţie. Ancelotti intenţionează "să-i folosească pe jucătorii de la centrul de juniori" până la revenirea brazilianului, care va lipsi câteva luni.

Întrebat despre înmulţirea accidentărilor la Real şi la alte cluburi din Europa, Carlo Ancelotti a criticat calendarele din ce în ce mai încărcat în cazul echipelor mari: "Ele (autorităţile fotbalului - n. r.) încearcă să creeze mai mult spectacol adăugând mai multe meciuri, dar antrenorii şi jucătorii nu au niciun rol în asta. Li se pare că fotbalul nu mai este distractiv, aşa că adaugă mai multă cantitate pentru a câştiga mai mulţi bani", a adăugat el.

În schimb, Ancelotti nu a răspuns când un ziarist a făcut legătura între accidentările la genunchi suferite de jucătorii lui Real şi intensul turneu de presezon din Statele Unite, citează Agerpres.

"E greu de spus de ce se accidentează. Militao avea o condiţie fizică bună şi s-a accidentat, la fel Courtois. Cred că e doar ghinion", a spus tehnicianul italian.

Real Madrid va avea deci cel puţin cinci absenţe (Courtois, Guler, Militao, Ceballos şi Mendy) la meciul cu Almeria.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712