REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.3° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
36.3° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Fotbal: Sven-Goran Eriksson, pe banca tehnică a unei echipe de "legende" ale lui Liverpool, la un meci caritabil

Fotbal: Sven-Goran Eriksson, pe banca tehnică a unei echipe de "legende" ale lui Liverpool, la un meci caritabil

A.F. 25 martie 2024 | 00:00 417

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a Angliei, Sven-Goran Eriksson, care suferă de cancer în stadiu avansat, şi-a realizat "visul" de a antrena pe Liverpool într-un meci de caritate sâmbătă pe Anfield Road, stadion care s-a umplut cu eşarfele roşii ale suporterilor "cormoranilor", scrie AFP.

Fotbal: Sven-Goran Eriksson, pe banca tehnica a unei echipe de 'legende' ale lui Liverpool, la un meci caritabilSven-Goran Eriksson

Suedezul, în vârstă de 76 de ani, a intrat pe stadionul lui Liverpool FC cu zâmbetul pe buze, unde mulţimea a fluturat o mare de eşarfe roşii şi s-a ridicat în picioare cântând imnul clubului "You Will Never Walk Alone" înainte de începerea partidei.

Eriksson şi-a luat apoi locul pe bancă, alături de foştii jucători Ian Rush, John Barnes şi John Aldridge, pentru a conduce o echipă de "legende" ale lui Liverpool, printre alţii cu Jerzy Dudek, Martin Skrtel, Steven Gerrard şi Fernando Torres, împotriva unei selecţionate formată din foşti jucători ai lui Ajax Amsterdam.

"Este ca un vis", a comentat Eriksson vineri în conferinţa de dinaintea meciului. "Când eram antrenor, am visat mereu la Liverpool, dar nu s-a întâmplat niciodată. A fost aproape odată, discuţiile au avut loc acum câţiva ani. Nu s-a concretizat însă. Dar acum se întâmplă!", a spus el.

Eriksson a dezvăluit în ianuarie că mai are cel mult un an de trăit după ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic avansat. El a vorbit despre dragostea lui necondiţionată pentru Liverpool înainte de a-şi exprima regretul că nu i-a putut antrena cât timp a fost în activitate.

Clubul englez nu a rămas insensibil la dorinţele fostului selecţioner, sfertfinalist cu Anglia la CM 2002 şi 2006, şi i-a propus să conducă o echipă de foste glorii în cadrul unui meci caritabil.

"Când m-au întrebat, am crezut că este o glumă. Am spus "desigur" şi în plus este un meci de caritate, ceea ce face experienţa şi mai bună", a comentat el.

Eriksson a explicat că dragostea lui pentru Reds a venit de la tatăl său, el însuşi fan al "cormoranilor", citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510