REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° ConstanÈ›a Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
35.7° ConstanÈ›a Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Fotbal: Tribunalul din Barcelona a decis eliberarea lui Dani Alves în schimbul unei cauţiuni de un milion de euro

Fotbal: Tribunalul din Barcelona a decis eliberarea lui Dani Alves în schimbul unei cauţiuni de un milion de euro

A.F. 21 martie 2024 | 00:00 353

Tribunalul din Barcelona a decis să-l elibereze condiÅ£ionat pe fostul fotbalist brazilian Dani Alves, în schimbul unei cauÅ£iuni de un milion de euro, până la soluÅ£ionarea recursurilor împotriva sentinÅ£ei care i-a adus o condamnare la închisoare cu executare de patru ani ÅŸi jumătate pentru violarea unei tinere în capitala Cataloniei, la sfârÅŸitul anului 2022, informează EFE.

Fotbal: Tribunalul din Barcelona a decis eliberarea lui Dani Alves in schimbul unei cautiuni de un milion de euroDani Alves

În urma deciziei completului de judecată al Tribunalului din Barcelona, unde unul din judecători a fost împotriva eliberării, Alves poate părăsi închisoarea dacă va achita cauÅ£iunea de un milion de euro, având obligaÅ£ia să nu părăsească Å£ara ÅŸi să predea cele două paÅŸapoarte, spaniol ÅŸi brazilian, precum ÅŸi să se prezinte în faÅ£a instanÅ£ei la termenele stabilite.

Alves a cerut, marÅ£i, instanÅ£ei spaniole să-l pună în libertate până la pronunÅ£area sentinÅ£ei definitive.

"Cred în justiÅ£ie, nu fug nicăieri", a spus fostul internaÅ£ional.

MarÅ£i, la finalul audierii sale prin videoconferinţă din penitenciarul Brians 2, în care se află închis de un an, Danie Alves a spus că va merge "până la capăt" în acest caz, pentru că are încredere în justiÅ£ie.

Alves se afla în arest preventiv din data de 20 ianuarie 2023, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani, în discoteca Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022.

El se afla în momentul respectiv într-o vacanţă de câteva zile la Barcelona, după ce participase la Cupa Mondială 2022 din Qatar cu selecÅ£ionata Braziliei.

SecÅ£ia 21 a Tribunalului din Barcelona l-a condamnat pe internaÅ£ionalul brazilian la patru ani ÅŸi jumătate de închisoare, cinci de libertate condiÅ£ionată ÅŸi nouă de distanÅ£are faţă de victimă, pe care trebuie să o despăgubească cu 150.000 de euro pentru infracÅ£iunea de agresiune sexuală.

Parchetul spaniol ceruse nouă ani de închisoare pentru Dani Alves, în timp ce acuzarea particulară solicitase 12 de ani închisoare.

În vârstă de 40 de ani, Dani Alves este unul dintre cei mai titraÅ£i fotbaliÅŸti din istorie. E la cucerit 23 de trofee alături de FC Barcelona, la care a evoluat între 2008 ÅŸi 2016.

În cursul carierei sale, brazilianul a mai jucat la Sevilla FC, Juventus Torino, Paris Saint-Germain ÅŸi Sao Paulo FC, iar în momentul arestării sale se afla sub contract cu echipa mexicană Pumas UNAM, care l-a concediat imediat după apariÅ£ia acuzaÅ£iilor împotriva sa, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510