REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
21.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Fotbal: Tuchel admite că Bayern Munchen a avut un sezon dezamăgitor

Fotbal: Tuchel admite că Bayern Munchen a avut un sezon dezamăgitor

A.F. 27 mai 2023 | 00:00 460

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, a admis că acest sezon a fost dezamăgitor, dar jucătorii săi vor da totul în ultima partidă de campionat, chiar dacă Borussia Dortmund depinde doar de ea pentru a cuceri titlul, transmite Reuters.

Fotbal: Tuchel admite ca Bayern Munchen a avut un sezon dezamagitorThomas Tuchel

Sâmbătă, în ultima etapă din Bundesliga, campioana en titre se deplasează la Koln şi speră că Dortmund se va împiedica acasă de Mainz 05. Bayern are un deficit de două puncte, dar în caz de egalitate de puncte, bavarezii au golaveraj mai bun.

''Nu am niciun mesaj pentru Dortmund. Noi avem destule de făcut. Am derapat de prea multe ori. Vom încerca acum să încheiem cursa şi să dăm totul, dar nu mai este un sezon care să fie satisfăcător. Nu trebuie să ne uităm la celălalt meci, pentru noi este clar că trebuie mai întâi să câştigăm partida noastră'', a spus Tuchel, citează Agerpres.

După zece titluri consecutive, Bayern poate rămâne cu mâinile goale în acest sezon, după ce în martie a renunţat la Julian Nagelsmann şi l-a înlocuit cu Tuchel. Au urmat eliminările din Cupa Germaniei şi Liga Campionilor, iar acum Dortmund are prima şansă la titlu, după un 1-3 neverosimil pe Allianz Arena contra lui RB Leipzig.

Unii experţi susţin că Bayern joacă mai prost acum decât în mandatul lui Nagelsmann.

''Fiecare poate avea părerea lui, dar e greu să aduci argumente împotriva acestei afirmaţii. Noi nu suntem mulţumiţi de rezultate, de modul nostru de joc. Trebuie să fim mai dominanţi, mai fluizi, să creăm mai multe ocazii şi să facem mai puţine greşeli. Nu putem face asta acum, aşa că nu am argumente în această discuţie'', a adăugat Tuchel, care la meciul cu Koln poate conta pe atacantul Maxim Choupo-Moting, recuperat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699