REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fotomodelul devenit peste noapte șeful CNAS a investit sute de mii de euro în titluri de stat

Fotomodelul devenit peste noapte șeful CNAS a investit sute de mii de euro în titluri de stat

Mirela PASCAL 30 noiembrie 2023 | 00:00 4521

În timp ce angajații din CNAS se plâng că au salarii mizere și că abia se descurcă de pe o zi pe alta, șeful instituției, proaspăt numit în funcție, își permite luxul să investească sute de mii de euro și dolari la bănci. Cu o avere de invidiat, Andrei Baciu, fost fotomodel și cumnatul Ralucăi Bădulescu, se înscrie în categoria bugetarilor care n-au grija zilei de mâine!

Fotomodelul devenit peste noapte seful CNAS a investit sute de mii de euro in titluri de stat Andrei Baciu, fost fotomodel

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost eliberat din funcție în septembrie și a fost numit de Marcel Ciolacu la șefia Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Președintele filialei sector 3 a Partidului Național Liberal, se laudă cu o avere de invidiat. Are nu mai puțin de patru apartamente, ultimul achiziționat anul trecut, conform declarației de avere din acel an. Tot anul trecut, aflăm că a vândut un teren intravilan, cu 916.031 euro, unei companii imobiliare, Kristal Real Estate SRL. Este vorba despre un teren intravilan din București, dobândit în 2004 de soția lui Andrei Baciu, Ioana, care este psiholog.

Fotomodelul devenit peste noapte seful CNAS a investit sute de mii de euro in titluri de stat Andrei Baciu

Rubrica activelor financiare ale lui Baciu este și ea destul de interesantă. Are șapte depozite bancare, ultimele două deschise anul trecut, unul de 504.470 euro și altul de 16.044 dolari americani. De asemenea, la rubrica de plasamente au apărut 230.000 titluri de stat la BCR, a căror valoare totală la zi este de 239.248 dolari americani, și 2.000 de titluri de stat în valoare de 200.000 de euro.

Fotomodelul devenit peste noapte seful CNAS a investit sute de mii de euro in titluri de stat
Romică-Andrei Baciu fusese, în trecut, propus ca ministru al Sănătății la numai 29 de ani de către premierul Dacian Cioloș, iar apariția unor fotografii în presă din timpul carierei sale ca fotomodel l-a determinat pe Cioloș să renunțe la această propunere. Andrei Baciu este cunoscut ca „ministrul în chiloți”, așa cum a fost numit pe Facebook de către internauți.

Este cumnatul Ralucăi Bădulescu

Este soțul Ioanei, sora Ralucăi Bădulescu, respectiv fiica politicianului Doru Laurian Bădulescu. Doru Laurian Bădulescu, cunoscut ca nașul afacerii „Sterling”, a fost secretar de Stat pe Mediu, senator din partea PDSR și preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov.

Fotomodelul devenit peste noapte seful CNAS a investit sute de mii de euro in titluri de stat Raluca Bădulescu, cumnata lui Baciu, și Ioana-soția

Andrei Baciu a dat uitării perioada în care poza în boxeri, pentru reviste celebre. Nu figurează în CV-ul acestuia, semn că nu-i face cinste fosta profesie pe care a exercitat-o!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A știut unde sa bage pwla și limba de aia îi merge bine la pițiponc
7
0
Daca erai in susu piramidei si nu jos la poalele ei ,dar nu uitati ca urmeaza an electoral ……nu se lega nimeni in comunism de nomenclaturistii de elita se legau de oamenii mai de jos ( legea 18) faimoasa si infama lege 18 ,nu am auzit sa se lege nimeni de militieni de rang inalt ,securisti de rang inalt ,sau nomenclaturisti de partid de rang inalt .
4
1
in capitalismul de la noi poti face capital de unde poti matusi frati cumnati rude mai de departe si asta asa cand te intreaba cineva mai obraznic in rest daca nu se prinde mergi pe repede inainte
4
0
Arata ca unu care are degetul in nas dupa muci la intersectie
8
1
nu va luati de el, ca maroneste boxerii.
12
2
este o problema numai ptr ca majoritatea romanilor sunt slab educati si plini de prejudecati; intrebarea este de unde are o avere atat de mare fiind inca tanar ptr ca e greu de crezut ca a castigat chiar atat de mult din modeling o dovada ca in tara asta asta nu trebuie sa justifici averea asta se facea doar in comunism in capitalism poti sa ai oricat de mult fara sa te intrebe nimeni nimic mai ales in capitalismul original de la noi
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510