REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fragmente dintr-o dronă similară cu cele rusești, descoperită la Plauru

Fragmente dintr-o dronă similară cu cele rusești, descoperită la Plauru

Virgil STOIAN 9 septembrie 2023 | 16:34 1523

 Sâmbătă, 9 septembrie, militari din Forțele Navale Române, dislocați pentru misiuni de cercetare în zona localității Plauru, județul Tulcea, au executat activități de căutare în aria de responsabilitate, ca urmare a primirii unor informații de la autoritățile locale, transmise prin comenduirea garnizoanei Tulcea, cu privire la posibila existență a unor elemente de dronă la aproximativ 2,5 kilometri sud-est de localitatea Plauru.

Fragmente dintr-o drona similara cu cele rusesti, descoperita la Plauru

În urma executării cercetării în teren, au fost descoperite fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă. Zona a fost securizată de militari, iar elementele descoperite vor fi ridicate pentru analiză și expertizare tehnică.

Ministerul Apărării Naționale condamnă cu fermitate atacurile executate de Federația Rusă împotriva unor obiective și elemente de infrastructură civilă din porturile ucrainene de la Dunăre. Aceste atacuri sunt nejustificate și în gravă contradicție cu regulile dreptului internațional umanitar, fiind crime de război.

Forțele MApN rămân în continuare în alertă și vor continua cercetările în zonele aflate în proximitatea locațiilor unde forțele ruse execută atacuri asupra infrastructurii portuare ucrainene de la Dunăre.  

De asemenea, MApN rămâne în contact permanent cu structurile aliate, care sunt informate în timp real.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stirea deja circula , pam , pam...
0
0
In ziarele si la Tv in tarile din vest a fost acest mesaj anainte sa anunte ceva ai nostri. Oare sau luat ai nostri dupa ei?????
1
0
se vrea neaparat sa ripostam, dupa ce suntem vai de noi razboi ne mai lipseste, mor destui in accidente, incendii, sinucideri etc.ucraina nu se compara cu romania si e distrusa jumate si vrea si alte tari sa i urmeze calea!e razboiul ei, putea fi intampinat dar a fost bagata la inaintare, asa sa vrut acum nu vrea sa mai termine, vrea sa se agate si altii in hora!
1
0
Atata valva pt. niste resturi de drona cazute din intamplare intr-o zona nelocuita de la marginea tarii. Unii iresponsabili vor ca RO sa riposteze , sa intre in razboi, asa cum doresc ucrainenii. Chiar unii , atat de cretini sant, incat nu-si dau seama ce inseamna un razboi, nu vedeti ce nenorociri sant in Ucraina cu zeci de mii de morti, cu zeci de mii de oameni fara maini, picioare, ochi, cu milioane fugiti din casele lor, cu tara in ruine. Luptati-va pt. pace,pt. a trai in liniste, pt. a va creste copiii, pt. a va distra,si nu a merge in transee, in spitale sau la cimitire!
3
0
Cine poate sa zica sigur ca sunt bucati din uc sau rus
3
0
Hai..ha..ha...Până vine americanu" o luam in gura de la ruși.
7
4
Exista si posibilitates ca dronele sa fie rusesti dar sa vina din alta parte. Au mai cazut drone si prin Polonia cu ceva vreme in urma...Daca Romania ar fi atacata,NATO ar trebui sa riposteze,in folosul cui ar fi implicarea directa a NATO in conflict? Ucraina cumva? Nu aprob ceea ce face Rusia,dar si Zelenski mi se pare un tip alunecos.Parere personala.
6
5
Lui Iohannis Ii poate intra o drona si unde nu bate soarele,el zice ca nu poate fi adevarat!
6
3
Ciudata formulare! Avem o drona ruseasca ca sa facem o comparatie si sa putem afirma ca fragmententele sunt similare?
5
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016