REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Francisca a ajuns la psiholog după divorț: „Nu voiam să dau explicații”

Francisca a ajuns la psiholog după divorț: „Nu voiam să dau explicații”

Ana Maria LIPAN 18 aprilie 2023 | 00:00 585

Francisca a avut nevoie de terapie după divorțul de Bogdan Lățescu, astfel că în fiecare săptămână solista merge la psiholog. De curând, ea a recunoscut că formează un cuplu cu TJ Miles, fostul concurent de la Survivor România.

Francisca a ajuns la psiholog dupa divort: „Nu voiam sa dau explicatii”

Solista Francisca a fost extrem de sinceră și a răspuns fără perdea la toate întrebările pe care Bianca Drăgușanu i le-a adresat în emisiunea de la Kanal D2, „Detectorul de minciuni”. După o relație de 10 ani, Francisca a divorțat de soțul ei, fiecare croindu-și un alt drum în viață. Artista a vorbit despre stările de anxietate prin care a trecut și încă trece, dar și despre mersul la psiholog.

Francisca a ajuns la psiholog dupa divort: „Nu voiam sa dau explicatii”

„Da, merg des la psiholog. Merg în fiecare săptămână la terapie. Când a început perioada cu divorțul a existat o perioadă în care apropiații nu știau toți și e anxietatea care vine natural. Evitam să mă întâlnesc cu oameni, pentru că nu voiam să dau explicații. Nu m-am ascuns de oameni niciodată ca în perioada asta cu divorțul. A fost greu.”

Iubita lui TJ Miles recunoaște că și-a mai verificat fostul soț pe rețelele de socializare după ce au divorțat. Francisca și Bogdan Lățescu au rămas în relații civilizate după despărțire, scrie libertatea.ro.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303