REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.7° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Franța învinge Portugalia la penalty-uri și va întâlni Spania în semifinală

Franța învinge Portugalia la penalty-uri și va întâlni Spania în semifinală

Virgil STOIAN 6 iulie 2024 | 00:00 1774

Ziua ia startul cu disputa dintre Spania și Germania și continuă cu un meci la fel de tare, Portugalia - Franța, de la ora 22:00, pe Volksparkstadion din Hamburg.

Franta invinge Portugalia la penalty-uri si va intalni Spania in semifinala

Echipele de start

Portugalia (4-3-3): Diogo Costa - Cancelo, Rúben Dias, Pepe, Nuno Mendes - Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes - Rafael Leão, Ronaldo, Bernardo Silva

Rezerve: Conceicao, Dalot, Inacio, Jota, Felix, Neto, Neves J., Neves R., Nunes, Patricio, Pereira, Ramos, Sa, Semedo, Silva

Selecționer: Roberto Martinez

France (4-3-1-2): Maignan - Koundé, Saliba, Upamecano, Hernández - Kanté, Tchouameni, Camavinga - Griezmann - Muani, Mbappe

Rezerve: Areola, Barcola, Clauss, Coman, Dembele, Fofana, Giroud, Konate, Mendy, Pavard, Samba, Thuram, Zaire-Emery

Selecționer: Didier Deschamps

Franta invinge Portugalia la penalty-uri si va intalni Spania in semifinala

    Franța nu se va putea baza pe Adrien Rabiot, care este suspendat pentru această partidă

Portugalia și Franța au unele dintre cele mai valoroase loturi de la turneul final, însă niciuna dintre cele două naționale nu a reușit să convingă până în faza sferturilor de finală.

Franța nu a marcat niciun gol din acțiune, însă a terminat grupa locul doi, în spatele Austriei, și a ajuns în sferturi după ce Jan Vertonghen a deviat în propria poartă șutul expediat de Randal Kolo Muani.

De partea cealaltă, Portugalia și-a câștigat grupa, însă locul în sferturi l-a obținut la capătul unui meci de-a dreptul dramatic, cu Slovenia. Ronaldo a ratat un penalty în minutul 105 al partidei, iar Sesko putea da lovitura aproape de finalul partidei.

În cele din urmă, meciul a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Diogo Costa a făcut spectacol și a parat execuțiile lui Ilicic, Balkovec și Verbic. Pentru lusitani au punctat Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva.

Ultima oară, Portugalia și Franța s-au întâlnit în grupe la Campionatul European disputat în 2021, atunci când au remizat, scor 2-2, după ce CR7 și Karim Benzema au marcat câte o dublă.

    Cele două au jucat și finala EURO din 2016, disputată la Paris, însă adjudecată de portughezi, în urma unui gol înscris de Eder în prelungiri.

Câștigătoarea acestui duel va avea parte de un noul duel de ”foc” în semifinale, contra învingătoarei dintre Spania și Germania.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pikaciu are dreptate,aia care au scris primele doua comentarii bat campi,pai ce conteaza de unde este jucatorul daca este bun,asta arata diferentza dintre gandirea amatorilor care spun ca ei cunosc fotbal si profesionishti care promoveaza ce este mai bun,nu conteaza de unde vine omul,pai uitatzi la noi in Romania ce gloabe joca la Hagi de nici nu se apropie un jucator de ei si copiii se tavalesc pe jos de zici ca le-au rupt picioarele si ce jucatori a adus C.F.R.Cluj nishte neica nimeni din Liga a doua sau a treia franceza si C.F.Rishti nu doar ca au luat titlul cu aia dar au jucat mereu si in grupele vreunei cupe europene,lucru interzis pentru Hagi si baietzi lui care decand are el echipa Viitorul sau Farul nu shtie cum este sa joci in Europa,locul lui Hagi este aici cu mitici si blaturile din campionatul nostru.
2
0
Acasa cu pomanagiul plangacios cr7
4
11
Cred ca doar tarile balcanice ce mai au jucatori de nationalitate get beget. Restul tarilor, doar nationalizeaza diferite natii. Pai compari un m*******n cu un congolez care alearga de rupe? Pe bune. Pai pune un macron ar sa alerge, plua.
2
6
NEGRII (ciorile borâte) să joace pentru țările lor.
2
11
Eu nu am auzit niciun nume frantuzesc al jucatorilor din echipa Frantei. Se pare va Franta este colonizata de cetateni din fostele si actualele colonii franceze. Estul Europei a ramas singura regiune dominata de caucazieni. Ultimul bastion cat de cat normal european. Si cu ajutorul lui Trump vom scapa si de lgbtq si de green deal si de oengeurile cu imigranti afroasiatici. Minet ucraina!
6
11

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710