REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fratele unui fost consilier PSD din Mangalia, prădat de hoți

Fratele unui fost consilier PSD din Mangalia, prădat de hoți

Victor ROTARU 7 iulie 2023 | 00:00 5140

Biulent Beghim, fratele fostului consilier local din Mangalia, Levent Beghim, a rămas fără mașină, după ce un minor beat a profitat de faptul că aceasta era nesecurizată și avea cheile în contact și a plecat cu ea prin Mangalia și stațiunile din împrejurimi. Biulent Beghim deține firma Bio By S.R.L din Mangalia. 

Fratele unui fost consilier PSD din Mangalia, pradat de hotiBiulent Beghim

Totul s-a întâmplat pe 4 aprilie 2022, atunci când Viorel I. a obținut o învoire de la ore, iar în urma acestui fapt, a luat o bicicletă de la centrul în care locuia pentru a se plimba prin Mangalia. Viorel I. a consumat și băuturi alcoolice, iar la ora 19.00, când i s-a terminat înviorarea, nu s-a prezentat la centrul din care făcea parte și a continuat să se plimbe cu bicicleta. La un moment dat, ajuns în fața unui restaurant, a văzut parcat un autoturism. Mașina nu era securizată, iar cheile se aflau în contact, așa că Viorel I. a luat decizia de a sustrage autoturismul și de a se plimba cu el.

Fratele unui fost consilier PSD din Mangalia, pradat de hotiLevent Beghim - fost consilier din Mangalia

Viorel I. s-a plimbat cu mașina prin stațiunile din apropiere de Mangalia, iar la un moment dat motorul mașinii s-a oprit și, întrucât bloca circulația, a fost ajutați de ceilalți participanți la trafic să mute mașina. După incident, Viorel I. și-a continuat drumul, dar iar i s-a oprit motorul. În timp ce staționa lângă mașină, un bărbat l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar Viorel i-a spus faptul că mașina este a tatălui său și a rămas fără curent. Bărbatul, un prieten de-al lui Biulent Beghim, fratele fostului consilier local din Mangalia, care a recunoscut mașina, și-a dat seama de faptul că minorul minte, apelându-l imediat pe prietenul său pentru a-i povesti cele întâmplate. Prietenul lui Beghim l-a reținut pe Viorel I. până când la fața locului a sosit persoana vătămată care a sesizat organele de poliție. 

Fratele unui fost consilier PSD din Mangalia, pradat de hotiMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis să îi aplice lui Viorel I. măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice, pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului. Sentința nu este definitivă. 

Date despre firma Bio By S.R.L.

Firma îl are ca administrator pe Biulent Beghim, iar în anul 2022 a înregistrat o cifră de afaceri de 3.436.585 de lei, un profit 1.136.300 de lei, datorii de 422.659 de lei, cu un număr mediu al angajaților de 14. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primesc ceea ce merita, acesti doi frati. amandoi si-au luat drept sotii doua vagaboante. una, scoasa la pr0du$ de Giolgau, cealalta facea destule pe la pe la Crazy pentru cateva parale. au ajuns mari doamne, nurorile lui Sebat, care incantate de bani si avere, au mancat bataie dimineata-pranz si seara de la sotii lor, cateodta si de la soacra. Ca asa e in familia beghim, toata Mangalia stie de zeci de ani. Intrebati-le pe fostele lor, Georgiana (actuala Cambera), mare doamna si ea, sechestrata si cu nasul rupt. Nu ai pe cine sa plangi de mila in conjunctura asta. Ditamai omul, levent, isi foloseste copiii pentru filmulete pe tiktok despre mama care isi abandoneaza familia sau care inseala. primiti ce oferiti, dragi oameni!
0
0
Ba ce oamneiii rău sunteți aruncați vine pe Elvis Petcu ca scrie el.de unde naiba sa știe prostul ăla care are 3 clase și ale făcute cu cămătarii.
0
0
Cine Slavescu? Nuuuu. El trăiește cu Iuliana Petcu de 10 ani! Oare Dna Slavescu doarme in ghete așa bine??!!
3
0
Cine? Daniel Slavescu????? Nu are cum! Este viitorul socrul al lui Levent. Levent a divorțat pentru Andra Slavescu. Ii văd mereu prin Parcarea de la Mall Vivo!
2
0
Astea sunt comentariile scrise de Elvis Petcu și Daniel Slavescu! Sa le sugeti P..a ăștia care scrieți și nu aveți tupeu sa comentați in fata lor!
0
3
Tăranusii platesc articole despre ei sa pară ca sunt importanti,sunteti definitia penibilului…Levent de ce te insela nevasta ma cu un bosorg ca Slavescu?,esti potent rau se pare…! Bia tu esti ,,prin tunel” a ta inca ii concepe pe cei ramasi dea lungul anilor…ma intelegi tu si Giolgau…! sunteti praf ba meltenilor,daca stateati dracu n banca voastra va uita lumea ca sunt destule alte necazuri,dar voi iesti ca sarpele la drumul mare…!
10
0
Asta e ala de se batea in campania electorala cu concurenta pe in afis in fata primariei. Era pres pe jos si in invalmaseala aia a muscat un politist de gamba dupa care chipurile a lesinat si l-a luat salvarea. Rusine sa-i fie. Pentru un os era in stare de orice, ca si asa saracii nu au bani. As trage o flegma dar nu merita flegma mea
7
2
Levent iti dai mesaje de lauda singur ?, cand ai spalat tu pahare ma ?.. singurul liant este Sebat si speranta ca vor apuca un ciolan mai mare dupa el...ce dracu nu va stie lumea ?, e orasul mic..ce ati construit ma voi ? ,ATI FURAT .. VA FACUT OAMENI IORGUS SI L ATI TRADAT LA PRIMUL COLT..
7
1
Cunosc acesti baieti de 30 de ani,toata viata au muncit,spalau pahare la Why not in timp de lumea facea harfe fara un ban,daca au avut un tata istet care a facut avere,de ce aruncati cu noroi???Muncesc de 2ori mai mult decat cel mai bun angajat al lor,poate au si defecte,voi nu aveti?Poate au cateodata aere,voi aveti si fara banii lor,toata lumea asteapta cate un suberek si o saorma daca-i vad pe acolo!Din punctul meu de vedere,flacaii tin steagu' sus si muncesc pentru fiecare cent.Tot respectul!Hai cu hate
5
9
Din nimic Sebat a creat un imperiu,e meritul lui,a muncit,a calcat pe cadavre sau a pupat dosuri ..dar e meritul lui…Copii…aici e jale..,chiar daca in umbra tatalui sunt ok,ei personal sunt p****i si mai si clacxoneaza,vor disparea ca si cum n au existat terase,hoteluri sau tarabute ,va disparea protectia politica sau juridica,vor disparea facturile zero la curent si apa ( acum merg conexiunile de la Statiuni),iar primi care vor sari la gatul lor vor fi cei care iau sprijinit ( Daraban,Delicoti,Iorgus) ,toate astea imediat ce Sebat va muri..acesti copii sfideaza si sunt trufasi..Trufia ii va darama de pe piedestalul creat de Sebat…ei intre ei se vor bate pe avere si sotiile vor fugi care incotro cu cat vor apuca din ciolan…
11
0
repetentul ala de levent?!mare afacerist! fratre sau ..alta lepra ati intrat in umbra ..si ati comandat un articol despre voi....sa stie lumea ce valoare aveti ??!! daca nu era Sebat....erati zilieri , ciocanari la santier! sictir!!
11
0
Niște nulitati unul a luat de nevasta pe una care o baga un peste la produs. Zgarciti peste masura daca moare mosul o sa dea repede faliment. La toate instituțiile pe unde cersesc au faimă de arici.
9
0
Fratii petarda au platit acest articol ca sa demonstreze cat sunt de p****i? Mari business man , daca nu erau odraslele fostului ospatar, erau zilieri acum.
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166