REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

FRAȚII Bîrzu, de la Gemini TRADE, au BLOCAT DERATIZAREA Finanțelor Publice ploieștene, că o vor ei

FRAȚII Bîrzu, de la Gemini TRADE, au BLOCAT DERATIZAREA Finanțelor Publice ploieștene, că o vor ei

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:00 4359

Firma constănțeana Gemini Trade DDD a reușit să blocheze o super mega licitație organizată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești. Aceasta vizează atribuirea contractului pentru servicii de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, la sediul DGRFP Ploiești și unitățile subordonate din județele Prahova, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman.

Gemini Trade DDD a contestat la CNSC licitația ce vizează atribuirea contractului pentru servicii de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, organizată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești. Societatea deținută de frații Tascu și Dincă Bîrzu sunt împotriva rezultatului procedurii comunicat pe 30.09.2020, emisă de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești, în cadrul procedurii de atribuire, prin licitație deschisă, pe loturi, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect servicii de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie. Bîrzu au cerut anularea adresei nr. DSI 13870/30.09.2020, precum și a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acesteia; anularea raportului procedurii de atribuire, în partea ce privește admisibilitatea ofertelor clasate înaintea ofertei Gemeni Trade DDD, pentru toate cele 7 loturi ofertate.

Procedura, anulată!

Totodată, au solicitat anularea deciziei autorității contractante prin care oferta depusă de DDD Constance Perfect Clean SRL a fost declarată admisibilă și câștigătoare pentru toate cele 7 loturi ofertate, precum și a deciziei prin care au fost declarate admisibile ofertele clasate înaintea Gemeni Trade DDD. Mai mult, firma constănțeană a cerut obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertei depuse de firma câștigătoare, precum și a celor clasate înaintea Gemeni Trade DDD, pentru toate cele 7 loturi ofertate. CNSC a admis contestația și a anulat procedura.

Valoarea totală estimată a contractului

Gemeni Trade DDD este deținută de Tascu și Dincă Bîrzu, fiecare deținând 50 % din acțiuni. Firma a avut un profit anul trecut de 1.057.079 lei și o cifră de afaceri de 2 116 684 lei. Societatea a avut anul trecut 18 angajați.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va ia dracu de machidoni! Famile denaturata. Numai sa furati stiti. Asa va invatati copiii? Saracii de ei
0
1
Intradevar o furaciune pe fata ! Situatia nu este deloc roz , noroc cu talismanul din familia Birzu , anume Daniel Birzu , care aduce mandrie si renume acestor oameni.
1
0
Ala cu apa calda si caldura..plateste intreninerea boule ca in curand ramai si fara net prostu satului
1
0
fosti paraleli cu fotbalul...se bateau intre ei...
1
1
Puie MNL ! Puie George .c!
1
1
Este trist ce se intampla ... vad in comentarii toti ruptii de foame si toti ciobanii care trag in jos tara asta si o duc spre trista infatisare de cacat pe care o redam lumii intregi . Normal ca ii contesti pe toti daca sunt neconformi. Respect pentru firma geminii , care se mentine pe locul 1 de ani de zile . Pentru frustratii din comentarii ce pot sa zic, doar moarte crunta va doresc.
5
5
Si Boldea ce face? Ii merg afacerile? Traieste pe picior mare. Traiasca energia atomica.
1
1
niste oligofreni.....
5
2
Comentariile sunt amuzante, dar au slaba legatura cu realitatea. In asemenea situatii, la procedurile de achizitii publice pe servicii, cei mai multi ofertanti ofera preturi neobisnuit de mici, incalcand cerintele minime obligatorii impuse de autoritatea contractanta prin criteriile tehnice. Gemini castiga constant contestatiile depuse la CNSC, ceea ce sugereaza ca ei sunt cei prejudiciati de ofertele depuse de competitori, care falsifica competitia si de fapt spoliaza banul public. E usor sa oferi preturi mici atunci cand faci dezinfectie cu apa chioara, sau cu produse neconforme.
11
4
Bine ca va deranjeaza comentariul meu ca e mai buna Alexandra la ziarism decat voi si nu va deranjeaza obscenitatile din alte comentarii. Stiu ca stiti si voi ca am dreptate.
4
1
modul lor de "lucru":ofera preturi enorme pt lucrari si apoi ii contesta pe toti cu preturi mai mici ca sa castige ei.blocheaza ani de zile licitatii si cresc pretul lucrarilor.ar tb eliminati din competitii de CNSC sau o lege speciala.nu sunt singurii si nu e singurul domeniu unde se practica aceasta HOTIE mascata legal.
5
4
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
2
3
Noi contestam tot ce nu putem castiga.
3
3
Nimic deosedit ascha este natia asta,turbeaza daca este pe undeva ceva de furat si alti le-o iau inainte chiar daca firma cealalta lucreaza cinstit sau fura mai putin decat ei,pentru machidoni asa ceva nu se poate asta si pentru ca Romania este o tara plina de corupti si tot din cauza asta nu pleaca astia de unde au venit nici fugaririti cu caini de lupta,ce sa faca mache in muntii Pindului?acolo mor de foame.
5
5
Astia fac contestatii la orice. Blocheaza institutiile si cate 1 an pana se solutioneaza contestatiile si in timpul asta institutia nu poate sa faca deratizare. Cine raspunde pentru asta?? Cele mai multe contestatii sunt pierdute!
5
4
Asadar, la o cifra de afaceri de circa 2 milioane de lei, au avut profit 1 milion! Acum va dati seama de ce chtzaie astia? Sa faci 100% profit, dand la o parte cheltuielile, e treaba treaba, cum sa nu faca galagie kitrele astea?
11
3
Dar in poza sunt trei sobolani. Deci vad bine, trei rozatoare
13
4
La Ploesti nu exista firme d d d
1
2
Tzi ficuratzi ambairatzilor?
3
3
Cei mai periculosi makedoni, 2 hoti ordinari care alearga sa fure banu public,contracte bara bara cu cne cernavoda
16
4
Doi fosti ,,mari" jucatori la Vointa C-ta!
8
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620