REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
19.4° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

Frații Drăgoi au deschis o pescărie în Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din România“. Video

Frații Drăgoi au deschis o pescărie în Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din România“. Video

Deria ISLEAM 12 octombrie 2024 | 00:00 619

Frații Drăgoi, tinerii pescari din Constanța care au devenit celebri pentru live-urile lor de la pescuit, au deschis o nouă locație în cartierul Tomis III. Cunoscuți pentru autenticitatea și prospețimea produselor lor, aceștia și-au câștigat faima prin sloganul „vindem ce prindem”, oferind pește proaspăt, afumat sau sărat, direct din capturile lor. Petre Drăgoi, unul dintre fondatori, ne-a povestit cum afacerea lor a crescut, colaborând cu pescari din Delta Dunării și visând la extinderea în orașe precum Mangalia și Năvodari. În prima zi de deschidere, locația a atras numeroși constănțeni, iar reacțiile pozitive confirmă că munca lor este apreciată.

Fratii Dragoi au deschis o pescarie in Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din Romania“. VideoDeria Isleam, Petre Drăgoi

S-a deschis o nouă locație

Pe o stradă aglomerată din cartierul Tomis III din Constanța, o nouă afacere își face loc în peisajul local. Este vorba despre frații Drăgoi, tinerii pescari din Constanța care au devenit celebri prin live-urile lor de pe internet, unde oamenii puteau urmări capturile lor de pește în timp real. Cu un slogan care i-a făcut faimoși, „Vindem ce prindem”, aceștia au atras o mulțime de clienți și admiratori curioși să vadă autenticitatea promisiunilor lor.

Fratii Dragoi au deschis o pescarie in Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din Romania“. Videopescăria „La Drăgoi” din Tomis III

Pescăria „La Drăgoi“, inaugurată

Noua locație din Tomis III a fost inaugurată într-o atmosferă de forfotă, cu localnicii și turiștii care s-au strâns în număr mare pentru a-i întâlni pe cei doi frați. Aglomerația nu a fost surprinzătoare – cu o reputație construită pe sinceritate și pește proaspăt, frații Drăgoi au devenit rapid un nume cunoscut în Constanța și nu numai. Pe lângă locația din Tomis III, aceștia au și un punct de vânzare în Piața Obor din București, iar planurile lor de viitor includ extinderea în orașe precum Mangalia și Năvodari.

Fratii Dragoi au deschis o pescarie in Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din Romania“. Videopescăria „La Drăgoi” din Tomis III

Petre Drăgoi, unul dintre fondatori, ne-a oferit câteva detalii despre acest proiect într-un interviu

Petre Drăgoi: „Noi chiar vindem ce prindem și postăm, facem live-uri când suntem la pescuit să vadă lumea că noi vindem ce prindem. Suntem cei mai mari pescari din România, avem cele mai multe pescadoare, bărci și pescari care acționează și lucrează cu noi. La rândul nostru, colaborăm și cu alte cherhanale din Delta Dunării, de la Sfântul și așa mai departe, de pe tot malul, de pe toată oglinda apei, cum îi zicem noi. Am deschis acum în Tomis III, mai avem și în Piața Obor (București). Visul nostru pentru anul viitor este și Mangalia și Năvodari. Deocamdată este prima zi, este cât de cât ok, a venit lumea, începe să ne cunoască, să prindă încredere în noi, să vadă că noi chiar vindem ce prindem, ăsta e sloganul nostru, pe asta ne bazăm noi, pe produsele pe care le vindem. Avem afumate, sărate, congelate, proaspete... proaspetele sunt numărul 1 la noi, așa am devenit faimoși, că avem cele mai bune produse proaspete, de ce să mințim?! Carasul nostru e cel mai dulce, crapul nostru e cel mai mare și așa mai departe.”

Fratii Dragoi au deschis o pescarie in Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din Romania“. Videopescăria „La Drăgoi” din Tomis III

Atmosfera din prima zi a fost una vibrantă, cu oameni care explorau noua locație, verificând ofertele proaspete și savurând poveștile live ale pescarilor. Peștele proaspăt, afumat sau sărat atrage clienții, iar autenticitatea oferită de frații Drăgoi este ceea ce face ca acest loc să fie special. Petre menționează că, în afară de câteva persoane care nu au fost tocmai mulțumite, reacțiile au fost foarte pozitive, ceea ce îi încurajează să continue.

Fratii Dragoi au deschis o pescarie in Tomis III. „Suntem cei mai mari pescari din Romania“. Videopescăria „La Drăgoi” din Tomis III

Reporter: „Care a fost feedback-ul până acum?”

Petre Drăgoi: „Foarte bun, am întâlnit două persoane care s-au trezit cu fața la cearceaf de dimineață, dar dăm în continuare înainte că... așa sunt, oameni și oameni.”

Așadar, frații Drăgoi își continuă misiunea de a oferi cel mai bun pește proaspăt capturat chiar de ei, iar locația din Tomis III promite să devină un punct de atracție pentru toți constănțenii și nu numai. Având în vedere succesul lor, extinderea în alte orașe este doar o chestiune de timp.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358