REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.2° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Frații Matyas și-au tras discoteca Prestige, în timp ce sunt trimiși în judecată pentru proxenetism!

Frații Matyas și-au tras discoteca Prestige, în timp ce sunt trimiși în judecată pentru proxenetism!

Replica API 18 martie 2022 | 23:33 9134

Gabriel Matyas, ”pistolarul de la Filicori” și fratele lui, Ion Matyas, sunt cunoscuți la malul mării întrucât au tendința de a lăsa impresia că se învârt în cercuri interlope. Însă, am putea spune, mai degrabă, obscure. În timp ce Gabriel Matyas și-a ”câștigat emblema” de ”pistolarul de la Filicori”, iată că fratele său, Ion, sau Ionuț - cum îi spun cunoscuții, vrea să arate cât de bine o duce. Arată pe Tik Tok cum se distrează cu șampanie fină, cum aruncă cu bani la lăutari și cum el este… miezul, mai ales că acum are discotecă. Însă, de menționat este că amândoi sunt trimiși în judecată, alături de mai multe persoane (cunoscute și ele) într-un mega dosar.

Petre Părăeală, Iulian Sorin Dumitrache, Cristian Dumitrache, Ciprian Barbu Marian, Nicolae Sorin Boncătă, zis Ciușcă, Gabriel Matyaş, Ion Matyaş și Valentin Cozibenco au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat, părți civile fiind patru femei. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba de proxenetism.

Însă, persoane din anturajul fraților Matyas susțin că ei sunt cunoscuți ca proxeneți de multă vreme. Mai exact, după cum spun oamenii: au fete la produs. De loc sunt din Conacu, dar locuiesc în municipiul Constanța, undeva prin Tomis Nord.

Fițe în… Privilege Glam Club Chirnogeni, unde sunt… patroni

Frecventează cluburile și discotecile, cu precădere Privilege Glam Club Chirnogeni. Un nume… de nume. Dar de ce? Pentru că, potrivit informațiilor noastre, chiar ei sunt patroni. Iar prețurile sunt pe măsură: 30 de lei intrarea. Și, din câte se pare, printre clienții discotecii se află și Perversul de pe Târgu Ocna.

Iar aici intervine și ”râca” dintre așa-zișii interlopi. În timp ce băieții veniți din capitală calcă doar prin cluburile de renume din Mamaia Nord, cei din provincie se filmează în timp ce aruncă cu bani la lăutari în ”glam-uri” din județ. Însă, aici e vorba de orgoliile personale. Întrucât, în fața legii, toți răspund la fel. Plus că aici e vorba de... proprietari.

frații Matyas

Iar frații Matyas, alături de persoanele menționate mai sus, vor trebui să se prezinte la Tribunalul Constanța pe 24 martie, atunci când a fost stabilit următorul termen în dosar. Până atunci, se vor audia martorii.

Tot persoane din anturaj susțin că ar fi vorba și de camătă, dar și de taxă de protecție.

Imagine din discoteca Privilege, unde client este și Perversul de pe Târgu Ocna

Petre Părăeală este și el cunoscut la malul mării. Spre exemplu, a făcut parte din dosarul indivizilor care racolau prostituate și le tâlhăreau.

Detalii aici: Indivizii care jefuiau prostituate se dădeau drept poliţişti şi năvăleau în locuinţe cu cagule pe faţă

La fel și Nicolae Sorin Boncătă, zis Ciușcă. A fost condamnat recent pentru un scandal, însă are mai multe antecedente penale. Detalii aici: Carderul Boncătă, împuşcat de un angajat al Penitenciarului Craiova

Pistolarul de la Filicori

Amintim că polițiștii constănțeni au fost solicitați să intervină marţi, 17 noiembrie 2020, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după o altercaţie în stradă. Totul s-a petrecut în fața localului, acolo unde Gabriel Matyaș, care locuiește într-un bloc din zonă (el fiind din Cobadin), s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi. Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit.

Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și șicanări în trafic. Gabriel Matyaș are un BMW negru. A fost reținut și apoi propus spre arestare, fiind arestat la domiciliu.

Video:

Scenele au fost surprinse de camerele de luat vederi din zonă. Judecătorii au încetat procesul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către partea vătămată, au încetat procesul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere dar și pentru infracţiunea lovirea sau alte violenţe, din același motiv.

Matyas Gabriel a fost, însă, condamnat la 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de uz de armă fără drept.

Ion Matyas

Frații Matyas, scandal și mașini avariate în Tomis Nord

Amintim că două mașini au fost vandalizate, în urma unei răfuieli dintre mai mulți bărbați, în octombrie 2019! Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut în parcarea din zona Cambridge School din municipiul Constanța, de pe Aleea Capidava. Proprietarii autovehiculelor avariate sunt frați, iar persoanele din zonă susțin că la fața locului au venit alte autoturisme, din care au coborât mai mulți bărbați. Au avut loc mai multe schimburi de replici între ei, după care totul s-a transformat într-o răfuială, care s-a încheiat cu vandalizarea a două mașini. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care au efectuat cercetări la fața locului, însă victimele nu au dorit să depună plângere. Între cei implicați în scandal au fost și frații Matyas.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domni acestea 2 sunt și ei implicați in moartea domnului englez todica Liviu traficantul de la malul mari Răzvan Pardailan și Bogdan effe au trimes le domnul englez și încă 4 asasini experți in Malta poliția roaman verificați va rog și pe acești domni Gabriel Matyas și ion matyas
0
0
Matyas la filicori tia dat nas capac de nu stiai cate cauciucuiri ai tras Hahaha
0
2
Au mai multe localuri in constata si judetul constanta Inchirieri auto si parc de dezmembrari roiesc femeile in jurul lor si voi ii faceti proxenetii
0
0
Eu ii sifonez si sun cu numar privat
0
0
Interlopul Ciusca de la Eforie smecher de smecher mafiot bate copii de 15 ani.asta e smecherie.
0
1
De la droguri li se trag figurile
0
0
Ionut se drogheaza a tras prafulet dupa pasa a mea ... Ma pus sa il si filmez am filmarea
0
0
Lux de lux dar ei tot fete de tarani obositi
0
0
Astia de comentati aiurea a ti mancat ceva azi pisam as pe voi
0
1
La Chirnogeni.sunt imparati acolo. Pe bvd Constantei sunt doar niste taranusi
0
0
arbeit macht frei!
0
0
Gabi este cunoscutul ca pasivul sau bombonelul isi umbla in fund
1
0
De unde au bani masini de lux si localuri in constanta nui intreaba nimeni
1
0
faceti trecere de pietoni pe iorga in drept cu DSP
0
0
Ce fete de tarani obositi au...ce boraturi.buni la sapun bulanii astia sparti in kur
1
0
Miroase a transpiratie numai din poza ...
0
0
Cocalari de mall
0
0
Kokalarii proxeneti trebuie kastrati si bagati la jgheab sa se kace imprastiat toata viata !
0
0
Lipsa educatiei duce la astfel de comportamente. Sunt niste maimutze analfabete ... toti
2
0
Nu mai mancati cacat
0
0
Ce mecle de mitocani au toti
0
0
nu stiu dc ziceti ca sunt cunoscuti. sunt wannabe de la sat. le faceti si reclama ca probabil v au aruncat un os
0
0
Ii lasa politia pe tarani sa si faca de cap
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768