REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.1° Constanța Mar., 27 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6834
29.1° Constanța Marți, 27 August 2024 Anul XX Nr. 6834
 

Frații Tate, acuzați că au exploatat 34 de femei, își vor bolizii de lux înapoi

Frații Tate, acuzați că au exploatat 34 de femei, își vor bolizii de lux înapoi

Andreea VLAICU 27 august 2024 | 11:12 454

Frații Tate își vor bolizii de lux înapoi! După ce polițiștii le-au confiscat mașinile de milioane de euro și o parte din avere, britanicii pregătesc o strategie prin care să le recupereze. Miza este mare, iar jocul este atent pus la punct de avocații milionarilor care ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor. 

Fratii Tate, acuzati ca au exploatat 34 de femei, isi vor bolizii de lux inapoifrații Tate

Este vorba despre o strategie pe care armata de avocați a fraților Tate trebuie să o pună foarte bine la punct. Și asta pentru că procurorii DIICOT nu se dau bătuți. Au cerut în fața instanței ca cei doi britanici să fie plasați sub măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru că au suspiciuni că prezintă un pericol pentru societate.

Concret, aceștia ar putea racola din nou femei pe care să le oblige să producă materiale pornografice pentru ei cum au făcut și în cazul a 34 de fete pe urma cărora s-au îmbogățit cu aproape 3 milioane de dolari. De asemenea, frații milionari au pus deja și o contestație asupra sechestrului pe cei 14 bolizi de lux și urmează să ajungă în această săptămână în fața instanței.

Se vor judeca măsurile preventive luate de către magistrați în ceea ce îi privește pe cei doi pentru că în prezent Andrew Tate se află în arest la domiciliu și vrea o măsură mai blândă, iar fratele lui, Tristan Tate, se află sub măsura controlului judiciar.

Cei doi frați, alături de alți complici, sunt acuzați de mai multe fapte, printre care și act sexual cu minori, grup infracțional organizat, spălare de bani sau influențarea declarațiilor, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce spunetzi in articol cum ca este vorba de strategia armatei de avocatzi ai fratzilor t**e pt.ca sa scape de pushcarie este total falsa,adevarata strategie a fratzilor t**e este ca au dovezi compromitzatoare cu oameni cu functzii mari din politzie si magistratura pe asta se bazeaza baietzi si dasta si-au facut de cap,chestia asta cu armata de avocatzi este asha de ochi presei defapt se merge la shantaj de tipul,mai idiotzilor daca ne bagatzi la bulau noi turnam tot caci numai avem nimic de pierdut.
1
0
Dati-i afara din tara! Retrageți viza de ședere în RO pentru asa personaje oribile. Prezenta lor este un pericol real pentru tinerii noștri.
3
0
Băgați odată gunoaiele astea la pușcărie pt 20 de ani,sa ne kkm pe ei de zdrențe umane.multab moe la toți peștii din Cta
4
0
Băgați odată gunoaiele astea la pușcărie pt 20 de ani,sa ne kkm pe ei de zdrențe umane.multab moe la toți peștii din Cta
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520