REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.8° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Friptură cu... canabis, introdusă pe blat în penitenciarul din Tulcea!

Friptură cu... canabis, introdusă pe blat în penitenciarul din Tulcea!

Victor ROTARU 12 iunie 2024 | 00:00 1376

Prietenul la nevoie se cunoaște! Marian S. și-a vizitat un amic în penitenciar, însă nu s-a prezentat la pușcăriaș cu mâinile goale, ci i-a pregătit o friptură cu canabis. Pentru că a fost darnic, vizitatorul s-a ales cu dosar penal și a fost la un pas să devină coleg de celulă cu amicul pofticios.

Friptura cu... canabis, introdusa pe blat in penitenciarul din Tulcea!

Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea de către Penitenciarul Tulcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în cazul unui vizitator, cu ocazia controlului efectuat asupra acestuia,  au fost descoperite 4 pliculețe din plastic transparent conținând o substanță generală verde-oliv, cu aspect și miros specific de canabis, care fuseseră disimulate în patru bucăți de carne, într-un pachet destinat unui deținut.

Conform Raportului de constatare tehnico-științifică întocmit de Laboratorul de analiză din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, proba conținea 6.6 grame canabis, în care s-a pus în evidență THC (tetrahidrocannabinol). În drept, instanța reține că fapta lui Marian S., care la data de 28 decembrie 2020 a deținut cantitatea de 6,6 grame canabis, pe care a încercat să o introducă în Penitenciarul Tulcea, disimulată în patru bucăți de carne, întrunește cerințele de tipicitate ale infracțiunii de trafic de droguri de risc. Cu ocazia audierii, Marian S. a precizat că recunoaște și regretă fapta comisă.

Friptura cu... canabis, introdusa pe blat in penitenciarul din Tulcea!

Magistrații din cadrul Tribunalului Tulcea au decis să îl condamne pe Marian S. la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și pe el în cușcă?
3
0
Nu au cum să primească produse perisabile.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515