REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
21.6° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Fuchs investește 14 mil. euro în extinderea fabricii de la Curtea de Argeș

Fuchs investește 14 mil. euro în extinderea fabricii de la Curtea de Argeș

Ana Maria LIPAN 7 septembrie 2023 | 00:00 157

Fuchs Condimente România, liderul pieței de condimente și ingrediente alimentare de pe piața locală, parte din grupul german Fuchs, anunță o investiție de 14 milioane de euro în extinderea fabricii sale din Curtea de Argeș, potrivit unui comunicat de presă, citat de economica.net. 

Fuchs investeste 14 mil. euro in extinderea fabricii de la Curtea de Arges

Fuchs a prezentat, astăzi, în cadrul unui eveniment restrâns la care au fost invitați reprezentanți ai politicii și administrației locale, proiectul de extindere al unității de producție din Curtea de Argeș, pe care îl consideră o piatră de hotar, esențială în dezvoltarea business-ului.

Noul proiect, programat să fie finalizat în vara anului viitor, constă în lărgirea capacităților logistice și de producție, precum și în automatizarea proceselor de producție.

„Extinderea simbolizează determinarea noastră de a ne consolida poziția de lider de piață în România și, în același timp, de a ne extinde afacerea la nivel internațional. Prin această investiție subliniem angajamentul de a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate și inovație”, a declarat Nils Meyer-Pries, CEO al Grupului Fuchs.

Având în plan obiective ambițioase de creștere și punând accent pe business-ul de marcă și marcă privată, Fuchs va aloca 14 milioane de euro – investiție proprie – în extinderea centrului logistic și de producție, care aproape își va dubla capacitatea: de la 11.084 de metri pătrați (cât totalizează, în prezent), la 21.338 de metri pătrați. Noua hală de producție va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, printre care și o nouă facilitate de malaxare condiment, spune compania.

Totodată, investiția va permite companiei să-și extindă și portofoliul de produse. „Această decizie strategică contribuie la diversificarea gamei și la consolidarea poziției companiei pe piața locală”, subliniază Uwe-Jens Karl, Managing Director Fuchs Condimente Romania, importanța proiectului.

Construcția noului centru logistic și de producție demarează în luna septembrie și este programată să fie finalizată în august 2024. De asemenea, noua fabrica va juca un rol strategic în automatizarea proceselor de producție. „Acest lucru este de o importanță crucială pentru a satisface cererea în creștere și pentru a pune bazele unei creșteri profitabile și sustenabile”, adaugă Karl.

Fuchs Condimente Romania este prezentă pe piața locală din 2001. Compania are în portofoliu brandurile Fuchs, Cosmin, Alex, Mirodenia, V6BBQ, Bio Wagner și Ubena.

Fuchs Condimente Romania face parte din Grupul Fuchs, fondat de Dieter Fuchs, în 1952, în orașul Diessen (Germania), ca afacere de familie. În următorii 25 ani de la înființare, Grupul s-a extins în Franța, în Statele Unite, în Brazilia – unde condimentele sunt crescute în plantații controlate și atent selecționate – iar mai apoi, în China. Astăzi, Grupul Fuchs este prezent în 10 țări, de pe 4 continente, având peste 3.000 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699