REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fugar săltat de polițiști, la punctul de frontieră de la Negru Vodă!

Fugar săltat de polițiști, la punctul de frontieră de la Negru Vodă!

Mirela PASCAL 16 octombrie 2023 | 13:13 2316

Cetățean român cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, depistat de polițiștii de frontieră constănțeni, în PTF Negru Vodă, în timp ce încerca să fugă din țară.

Fugar saltat de politisti, la punctul de frontiera de la Negru Voda!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autoturism, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritătile române.

În data de 13.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de ieșire din țară, au efectuat controlul asupra unui autoturism în care se afla un cetățean român în vârstă de 41 de ani. Astfel, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Tribunalul Constanța, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.
Ca urmare a celor constatate, a fost luată măsura întreruperii călătoriei persoanei respective, care a fost predată unei echipe din cadrul IPJ Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vigilenta in cazul cioflingarilor, dar ei sunt cei mai mari traficanti, iti vand chiar si in uniforma statului, mai stai in banca dumitale ca esti spalat pe creier.Altii fura milioane si nu exista vigilenta, altii au pensii speciale si nu exista vigilenta, altii omoara oameni si stau in libertate. Altu CONSUMA si el etnobotanice din cauza statului roman care a infestat populatia legalizand niste substante ilegale. Cine a facut bani de pe urma legalizarii botanicelor? Of Florin, esti mic, prea mic si prea naiv ca sa intelegi cum merg treburile, dar comentator...esti bun, da, doar atat, ca tot romanu de altfel! Hai pa ca oricum n-am cum sa deschid ochii prostilor.
0
0
Bravo politia, vigolenta maxima
1
1
Ce ghinion ,săracul de el !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510