REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fugită din țară și dată în urmărire, fosta șefă DIICOT Alina Bica vrea să revină în barou!

Fugită din țară și dată în urmărire, fosta șefă DIICOT Alina Bica vrea să revină în barou!

Virgil STOIAN 15 ianuarie 2024 | 00:00 15970

Mutare incendiară a fostei șefe DIICOT Alina Bica. Aceasta a contestat excluderea din magistratură și vrea să revină in barou, informează Realitatea. Totul pare ca o telenovelă, asta pentru că în urmă cu ceva timp Alina Bica era filmată servind pizza în Italia.

Fugita din tara si data in urmarire, fosta sefa DIICOT Alina Bica vrea sa revina in barou! Alina Bica


Alina Bica a început o viață nouă în Italia. Fosta șefă DIICOT, condamnată în România, lucrează în pizzeria partenerului ei.

Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, duce o viață liniștită în sud-estul Italiei, în localitatea Altamura, provincia Bari, regiunea Puglia. Altamura este un orășel încărcat de istorie, ridicat pe o veche cetate ale cărei ziduri, construite între secolele 5 și 3 Î.Hr. dăinuie și în ziua de azi. În centrul vechi al orașului se află și principalul punct de atracție al localității: Catedrala Altamura, construită între 1232 și 1242 de Frederick al II-lea de Suabia, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru infracțiuni economice mult mai importante UNII primesc astăzi rente viagere și funcții onorifice chiar și peste hotare.
0
0
Poate vrea sa primească și banii pentru anii petrecuți prin străinăt**e. În justiția noastră, orice e posibil
5
2
Chiar nu ne intereseaza istoria Catedralei, altul era subiectul, hoatza asta de bica stie mai multa carte decat cei care au acuzat-o si s-a descurcat bine, fatza de madam udrea...
4
4
Pe tabloul avocatilor apare ca avocat activ. Pe site ul oficial ifep
3
0
Deja e reactivata ca avocat conform datelor postate pe site-ul oficial
6
0
Ce-i gagico ai ajuns la fundul sacului și vrei să te întorci ?
13
4
am inteles ca este desteapta. mai bine sa cercetam, ce a justificat in fata justitiei italiene, daca a fost intrebata. cineva din servicii, ii vrea capul, probabil sa nu vorbeasca. parca si udrea vroia sa vorbeasca, dar cum spusele lor daca la chior...credeti ca americanii il lasa din brate?
3
3
BAROU = BIROU IN DETENȚIE COLEGA DE CAMERA CU ELENA PROBABIL !
9
2
A fost condamnata pentru abuz in serviciu ,pentru deciziile luate conform functiei ! De ce nu se procedeaza asa si cu primarii care acorda prin abuz contracte de lucrari publice unor firme de balcon ,fara angajati sau utilaje (care de fapt se joaca cu banul public) ?
13
2
Femeile lu nea base'! Turiste înfocate cu cazier.
9
4
Bica nu a furat bani, nici macar nu a fost condamnata pentru asa ceva. Din ce imi amintesc a fost acceptata contestatia ei si condamnarea anulata.
5
17
Mai e unu, calaigii. Dottoreeee
12
2
Te așteptăm la Beciul Domnesc cu un șpriț și un pește sărat din partea casei Când intri in cramă spalâte pe dinți că vine Beleasca în inspecție
13
8
daca cercetai bine stiai ca banii furati de bica in rromanika sunt la mafiotii de la sacra corona unita !!!
15
7
Penala asta de Bica a adus statului Roman un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro pentru care a fost condamnata la doar 4 ani dar nici pe aia nu i-a facut si spune ca acum vrea sa revina in Romania sa practice avocatura in Romania,asta arata ca tzara asta este scapata total de sub control,ca aici este posibil orice,chiar si ca un condamnat penal cu decizie definitiva sa fuga din tzara dupa condamnare si dupa un timp se ceara sa fie avocat fara sa fi executat nici macar o zi din condamnare,hai ca gluma asta este de tot rasul,mai ceva ca in bancurile cu bula,defapt la nume se aseamana,poate ca Bica este fica lui Bula.
34
7
Bravo ei față deșteaptă!
9
15
Multumesc pentru lectia de istorie, Virgile!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510