REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Fulgy a dat de înțeles că el și Bia Khalifa s-au despărțit

Fulgy a dat de înțeles că el și Bia Khalifa s-au despărțit

Valentina CAMARA 23 februarie 2023 | 00:00 1254

Nici nu au anunțat bine că formează un cuplu, că lanțul de iubire dintre Fulgy și Bia Khalifa s-a rupt. Fiul Clejanilor a anunțat pe contul său de Instagram că este din nou burlac.

Fulgy a dat de inteles ca el si Bia Khalifa s-au despartit

La scurt timp după ce le-a spus tuturor fanilor săi că este un bărbat singur, Fulgy s-a afișat în club cu o altă domnișoară.

Fulgy nu mai formează un cuplu cu celebra Bia Khalifa, așa cum a mărturisit chiar el pe rețelele de socializare.

Bărbatul nu a dezvăluit de ce nu a funcționat relația pe care a avut-o cu blondina, însă pare că nu este prea afectat de ruptura amoroasă.

„Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care v-o prezint eu pe aplicațiile Meta și TikTok, fosta mea relație de prietenie s-a încheiat... Singur cum am fost tot timpul. Misterul bărbatului este golănia! Că asta-i bărbatul, bărbatul se naște vânător!”, a scris Fulgy, pe rețelele de socializare.

Fiul Clejanilor nu a pierdut timpul și, la doar câteva ore după ce a anunțat că este din nou singur, acesta a ieșit în club și a avut parte de o noapte pe cinste.

Fulgy s-a filmat în timp ce dansa pasional cu o domnișoară. Aceștia s-au îmbrățișat de mai multe ori, după care au trecut la un alt nivel și s-au sărutat timp de secunde bune.

Vedeta a postat tot momentul pe contul său de TikTok, unde a stârnit o mulțime de reacții, mai ales din pricina melodiei care se afla pe fundal.

„Tu ai impresia că viața mea e a ta. Degeaba tu te crezi zâna din povești”, sunt doar câteva versuri din cântecul care acompaniază imaginile incendiare din localul în care Fulgy s-a distrat cu câteva ore în urmă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-au certat pe droguri cred. In rest se potriveau ,analfabeti amandoi .
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303