REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Fulgy, fiul lăutarilor din Clejani, scapă de brățara de supraveghere

Fulgy, fiul lăutarilor din Clejani, scapă de brățara de supraveghere

A.F. 17 martie 2023 | 00:00 996

Fulgy, fiul lăutarilor din Clejani, scapă de brățara de supraveghere, după ce instanța a infirmat ordinul de protecție impus de polițiști.

Fulgy, fiul lautarilor din Clejani, scapa de bratara de supraveghereDan Manole (Fulgy)

Polițiștii de la Secția 17 au emis luni ordin de protecție pe numele lui Fulgy. Fiul cel mic al lăutarilor din Clejani a fost reclamat la poliție de fosta sa iubită, Bia Khalifa, cu care a trăit o furtunoasă poveste de iubire care s-a sfârșit însă prost. Khalifa a stat, duminică seara, timp de mai multe ore față în față cu oamenii legii, cărora le-a povestit detaliat teroarea de care are parte.

Parchetul a cerut respingerea solicitării Biei pentru a primi ordin de restricție. Motivul ar fi faptul că probele pe care le-a adus împotriva fiului Clejanilor ar fi insuficiente. Aceasta nu a primit ordinul de protecție, dar poate depune contestație împotriva hotărârii tribunalului.

Fulgy nu e la prima problemă legală

Cunoscut pentru scandalurile pe care le provoacă și pentru că se droghează, Fulgy de la Clejani a fost condamnat. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie, de asemenea tânărul trebuie să achite și daune de 10.000 de lei, persoanei care l-a reclamat.

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani", se arată în decizia judecătorilor, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta trebuie impaiat și pus la muzeul proștilor.un distrus
4
0
Ce față de kkt are:)))
6
0
Asta trebuie .... eutanasiat.......nu luată brățara!!!!
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303