REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Gabriel Ciobanu, liderul USR Agigea, vedetă la ”Parchez ca un bou”!

Gabriel Ciobanu, liderul USR Agigea, vedetă la ”Parchez ca un bou”!

Replica API 8 februarie 2022 | 00:48 3986

Liderul USR Agigea, Gabriel Ciobanu, face ce face și ajunge în atenția ”simpatizanților” săi. De data aceasta, a fost luat în colimator după ce și-a parcat autoturismul marca Wolkswagen pe trotuarul proaspăt refăcut din fața partidului.

Gabriel Ciobanu este cunoscut în Agigea ca principalul inamic al lui Cristian Cîrjaliu. Se știe că liderul USR este cel mai aprig adversar al primarului și nu ratează nici cea mai mică ocazie pentru a-l prinde pe Cîrjaliu pe picior greșit. Iată că, de data aceasta, însuși Ciobanu a fost luat în colimator, după ce autoturismul său a fost surprins staționând pe trotuarul proaspăt refăcut din fața sediului partidului din localitate.

Așa că, binevoitorii au avut grijă să-l facă vedetă și pe Parchez ca un bou!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masinile nu au ce cauta pe trotuar.... Punct...
1
0
Papagalilor analfabeti, mai cititi legi ca sa aflati ca parcarea pe trotuar este permisa numai acolo unde sunt semne in acest sens. In caz contrar, este interzisa
0
0
bouarul si.a parcat rablamentul vechi si poluant unde a apucat.asa faci si acasa bouare,temc.aci unde apuci,in camera,la bucatarie,in pat?
3
3
Ptr el au facut trotoarul ca l a kkt ma sa in puf pe homalaul asta.
3
4
cwrve ordinare!!! poponari imputiti!!!
8
4
asta conteaza, nu furtul generalizat de peste 15 ani al gastii Carjaliu, care a devalizat Agigea.
15
7
la comanda politica! Greata profunda!
12
5
Va rog nu mai jigniti boii.Acestea sint harnice, muncitoare, cinstite, fata de alte vietuitoare pipede.
9
1
Masina este parcata regulamentar. Nu exista nici un indicator cu interzisul spationarii in zona, pastreaza distanta de 1 metru pentru pietonii. Pana la urma de ce este acuzat, ca sunt pavelele noi? Noi sau nu, atata timp cat parcarea este regulamentara nu vad problema.
8
12
Ca e ilegal , ca e legal...n-are indicator de interzicere ! Tie , ca om , ti se pare normal cum sta masina aia acolo ? Asta tine de bun simt si de caracterul omului.Nu conteaza cine este individul , functie , cariera , politician , om de rand , etc. O banala parcare de acest gen spune totul , despe el ...ca om !
10
5
Iar Opel..Opel
1
7
De unde trageti concluzia ca este masina sus numitului? V-ati informat din minim trei surse? Sau faceti copy paste? Nu mai scrieti la comanda, zic!
13
3
Numai un nesimtit ca Ciobanu isi poate parca masina pe pavele . Si nu e prima oara .
11
16
Este voie sa parchezi pe trotuar. Asta daca nu exista indicator de stationare interzisa pe trotuar. Si daca lasi o distanta de 1 metru disponibila pentru trecerea pietonilor. Acestea fiind zise, va faceti de rahat cand publicati articole fara sa va documentati!
21
16
Partzzzzzz
2
8

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303