REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Gabriela Cristea, detalii de coșmar din căsnicia cu Marcel Toader

Gabriela Cristea, detalii de coșmar din căsnicia cu Marcel Toader

Valentina CAMARA 26 aprilie 2023 | 00:00 1260

Gabriela Cristea a povestit că fostul soț, Marcel Toader, a reușit să-i păcălească pe toți oamenii la început, inclusiv pe ea, dar că și-a arătat adevărata față foarte rapid. Prezentatoarea a recunoscut că a avut o căsnicie foarte grea.

Gabriela Cristea, detalii de cosmar din casnicia cu Marcel Toader

Gabriela Cristea a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Marcel Toader, fostul ei soț, și despre cum acesta a stat cu ea doar pentru a îi fura banii. Prezentatoarea a povestit că fostul partener se comporta foarte frumos la început, dar că totul s-a schimbat repede.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela. Vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare.

Nici nu știu când încasam banii. Eu practic mă trezeam la 7 dimineața și ajungeam acasă în jur de ora 9, iar sâmbăta munceam de la 12 până după miezul nopții. Practic eu aveam timp doar duminica să mă odihnesc, era singura zi în care dormeam până mai târziu. N-a fost un caz fericit de câștigat bani și de cheltuit. Din cauza stării mele de sănătate, care se degradase foarte mult, adică nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, aveam multe acumulate.

Eu am zis că vreau să mă opresc, că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an sabatic în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. Îmi puteam permite chestia asta, după mulți ani în care muncisem ca un sclav. El nu a fost de acord, pentru că nu… Pierdea încasările…”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a mai povestit că Marcel Toader îi reproșa mereu că se termină banii și că a avut foarte mult de pierdut din cauza lui. Actuala soție a lui Tavi Clonda a recunoscut că a rămas cu mari sechele din fosta căsnicie.

„Mi-a zis că el nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis „Gata, stop, nu mai pot! Du-te tu! Du-te tu și fă tu ceva!”. Și atunci nu a mai avut ce să facă, doar că el era obișnuit cu fluxul ăsta de cash. Și, dintr-odată, s-a oprit fluxul ăla și s-au terminat și banii și el a zis că, dacă s-a terminat banul, hai să… La începutul relației… Dar de ce vorbim despre asta?

La începutul relației, a încercat să convingă pe toată lumea cât de extraordinar și minunat e, s-a apropiat de toți prietenii mei, i-a păcălit pe toți, inclusiv pe mine și după aceea trebuia să trag, să fac. Mă pusese bou la jug, ca să zic așa”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dezgropi mortii, aiurea asta nu a mai fost bagata in seama
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303