REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.2° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Gabriela Cristea, în pragul disperării la început de an

Gabriela Cristea, în pragul disperării la început de an

Valentina CAMARA 5 ianuarie 2023 | 00:00 1241

Nici bine nu s-a terminat perioada Sărbătorilor că au și apărut problemele în viața Gabrielei Cristea. Se pare că toate momentele frumoase alături de cei dragi nu au ajutat-o pe prezentatoarea TV să uite de o problemă care nu-i dă pace în ultimii ani. Vedeta a recunoscut că se află în pragul disperării.

Gabriela Cristea

Momente de disperare pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea a mărturisit că se confruntă cu o situație care o afectează în fiecare zi și nu reușește să-i găsească rezolvare. După o perioadă în care s-a arătat mulțumită de rezultatele încercărilor ei de da jos kilogramele în plus, vedeta dă semne că lucrurile nu stau deloc așa în realitate.

Ce a adus-o pe Gabriela Cristea în pragul disperării

Într-un live recent pe Instagram, Gabriela s-a cofesat fanilor ei și a recunoscut că „o apucă disperarea” din cauza faptului că nu poate să slăbească suficient de mult. Această situație o îngrijorează foarte mult pe prezentatoare, care mărturisește că se gândește de dimineață la faptul că nu e mulțumită de felul în care arată.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…”, a spus Gabriela Cristea într-un live pe Instagram.

Nu de mult, Gabriela era acuzată de urmăritorii ei din online că-și editează mult prea mult pozele pentru a părea mai slabă, dar bruneta a negat vehement o astfel de variantă și a susținut cu tărie că așa artă datorită dietei pe care o ține și a procedurilor pe care le face.

„Alt corp nu am. Dacă nu vă place, nu vă pune nimeni să vă uitați. Poza nu este editată deloc. Nu am slăbit mult sau puțin, dar sunt trei săptămâni de când mănânc echilibrat și fooooarte puțin, așa că a început să se vadă. Și mai fac și proceduri care contează.”, le-a spus celor care au criticat-o.

După nașterea fetițelor ei, Gabriela a încercat numerose diete, iar anul trecut se declara mulțumită de cea pe care o urma și se arăta hotărâtă să păstreze respectivul regim alimentar, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303