REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.3° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Gabriela Firea anunță că va demisiona dacă se va stabili că are legătură cu azilurile groazei

Gabriela Firea anunță că va demisiona dacă se va stabili că are legătură cu azilurile groazei

A.F. 6 iulie 2023 | 22:48 1711

Ministrul familiei, Gabriela Firea, a intervenit, joi seara, la România TV, după ce numele său, al surorii sale și al soțului său au fost târâte în scandalul azilurilor groazei.

Gabriela Firea anunta ca va demisiona daca se va stabili ca are legatura cu azilurile groazeiGabriela Firea

"Îmi doresc ca această anchetă să continue în toată țara pentru că totul s-a concentrat pe mine și soț. Fiecare trebuie să plătească, nu voi apăra vreo persoană care a făcut ceva.

Am ajuns în acest scandal dusă de un site care s-a axat pe mine. Ministrul Familiei nu putea da buzna în aceste centre.

Sora mea nu a avut nici o legătură cu aceste aziluri. Unde-a fost sora mea șefă? În acel moment îmi dau demisia. Și soțul meu la fel.

S-a spus despre Godei că e finul nostru, că a fost în PSD. A fost șofer la un departament al Primăriei. Nu este adevărat. Eu nu uit cu ce colegi lucrez.

Consider că este o luptă pentru Primăria Capitalei. Au început să facă ei cel mai bine, cei de la USR, linșaj politic. merg pe zona manipulării. Orice om care vede așa un bătrân, are un sentiment neplăcut.

Ne vom apăra cu adevărul, vom merge și în justiție. Nu cred că se pune problema să fie un atac din interiorul PSD. Am fost anunțată candidat de către președintele partidului.

Soțul meu a fost uimit că acele cuvinte au fost scrise de purtătorul de cuvânt al BOR. Aluzia domnului Bănescu era la credința noastră. Domnul Bănescu să nu uite că, atunci când eram primarul general, eu eram linșată în presa useristă. Domnul Bănescu s-a dat acum de partea lor.

Voi candida la Primăria Capitalei, nu mi-a retras sprijinul partidul. A început cu o campanie urâtă. Nu am încălcat legea, nu am făcut nimic reprobabil. De 30 de ani sunt o persoană cunoscută prin profesia de jurnalist. Ei vor încerca să mă demonizeze.

Să nu uităm că, de pe 28 septembrie trebuia să fie apă caldă și salarii de 4.000 de euro", a spus Gabriela Firea, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu ar trebui sa parasesti planeta nu functia!
2
1
Javre m****e usr-iste
0
1
sarma in cuur, taie-ti venele boarfa analfabeta sa te saturi de bani, pandelico
3
0
Regasesc in declaratia Gabrielei Firea stilul politicienilor infractori din FSN--PDSR--PSD,acelasi partid redenumit intre timp,stil copiat si de politicieni prinsi la furat din celelalte partide respectiv"eu sunt nevinovat dar adversari politici ma acuza de ilegalitati pentru ca le este frica de mine si vor sa ma scoata din politica",asha s-au aparat jigodiile si de foarte multe ori ajutati de judecatori mituiti cu salarii,pensii si alte drepturi exagerate raportat la bugetul Romaniei,drepturi date prin lege de parlametari colegi de partid cu politicianul prins la furat,ei judecatori au facut infractori scapati sau au prelungit procesul pana cand s-au prescris faptele si infractorul a scapat. Legea asta care spune ca furtul din banul public nu se prescrie nici dupa 100 de ani dece nu ati preluato de la occident mai ecscrocilor care de foarte multe ori cand dati cate o lege total nepotrivita pentru Romania spuneti ca asha este legea in U.E si U.S.A.
2
0
Asta nici kkt nu a mancat nici gura nu-I miroase!!
3
0
vrajeli,totul se petrecea de ani buni in ochii inchisi ai legi si ai celor care stieau , cotizau acolo unde trebue !ministerul familiei!!! inventii ,gogorite si bani la partid!banii batranilor din pensii si ajutoarele de la stat ,milioane, milioane unde sau dus ani de zile cine ia urmari ,controale tructe ,minciuni si vieti furate cu banii amaratilor si statului corupt!firea jurnalist ,ea trebuia sa vada prima situatia ...familiilor de amarasteni !a stat cotet poate poate mai merge un tur!
3
0
ti-ai lasat tatal tau in mizerie ....ce sa mai zicem de omenie fata de batrani
4
0
Pai daca se va stabili ca ai legatura cu azilele in cauza o sa te duci la puscarie nu o sa scapi doar cu demisia. Cretine sunt feneile din pokitica.
9
1
N-are nici-o vina Firea. In spatele scandalului sunt USR-isti jegosi care vor ciolanul.
2
21
Mizerie de femeie cwrva, mincinoasă ,hoață, corupta, ahtiata după bani așa cum sunt toți din politică și din toate partidele .
13
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513