REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gabriela Firea, mesaj cu tâlc după zvonurile că nu mai e favorită la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, mesaj cu tâlc după zvonurile că nu mai e favorită la Primăria Capitalei

Virgil STOIAN 22 februarie 2024 | 11:01 1433

Gabriela Firea postează un mesaj cu subînÈ›eles, după ce în spaÈ›iul public au apărut mai multe zvonuri că nu o să mai fie susÈ›inută de PSD la Primăria Capitalei, dar È™i după conferinÈ›a comună a liderilor PSD È™i PNL de miercuri.

Gabriela Firea, mesaj cu talc dupa zvonurile ca nu mai e favorita la Primaria CapitaleiGabriela Firea

Fostul edil al Capitalei dă un citat din George Washington pe pagina sa de Facebook: „Adevărul va prevala în cele din urmă acolo unde se depun eforturi pentru a-l scoate la lumina.”
 

Liderii coaliÅ£iei, Nicolae Ciucă ÅŸi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL ÅŸi PSD la Primăria Capitalei ÅŸi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect. „Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziÅ£ionarea candidaÅ£ilor”, a explicat Ciucă. De asemenea, Ciolacu a spus că „în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”. De asemenea, circulă zvonuri pe surse că PSD È™i PNL caută deja un alt om pentru Primărie, în locul Gabrielei Firea sau a lui Sebastian Burduja.

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu ÅŸi un răspuns cât se poate de onesc este că, ÅŸi dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziÅ£ionarea candidaÅ£ilor. Ne interesează foarte mult profilul candidatului în percepÅ£ia alegătorilor”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat miercuri la Parlament dacă PNL ÅŸi PSD au decis candidat comun pentru Primăria Capitalei.

La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că nu este vorba despre o împărÅ£eală, ci despre cele mai competente persoane pentru funcÅ£ie. „Nu vorbim despre o împărÅ£eală. Vorbim de cele mai competente persoane (...) Trebuie să ai ceva în tine să poÅ£i face această muncă. Cea mai dfificilă muncă este aceea de a fi ales la tine, în oraÅŸul tău. În următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”, a explicat Ciolacu.

Precizări făcute miercuri de Firea

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu au fost în coaliÅ£ie discuÅ£ii punctuale despre candidaÅ£ii la Primăria Capitalei ÅŸi la cele ÅŸase sectoare. „În BucureÅŸti se va lua o decizie zilele următoare. Important este ca ceea ce se întâmplă acum în BucureÅŸti să nu se mai repete, iar domnul primar actual să plece către o altă activitate, dar pentru asta trebuie să avem cel mai bun candidat din partea noastră. PSD BucureÅŸti face propuneri ÅŸi se iau decizii, dar pentru că BucureÅŸtiul este capitala României a intrat în negocierea naÅ£ională, ceea ce nu este un lucru rău. La nivel de sectoare concluzia a fost de a susÅ£ine colegii noÅŸtri de la sectoarele 3, 4, 5 ÅŸi 6, fiind aliatul nostru PNL, aici preÅŸedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând să anunÅ£e săptămâna viitoare dacă doreÅŸte să se implice în alegeri ÅŸi să candideze, că vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 ÅŸi vom discuta ÅŸi despre Capitală săptămâna viitoare”, a spus Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...sa candideze la ea la Bacau...o hoatza ...a uitat de mosii de care si-a batut joc...
3
0
ca-ti da nicusor mmmwie cu mult kkkt !!!
3
0
O bagaboanta oportunista cu mintea putin spoita si aere 'telectuale.
8
1
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510