REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Gabriela Firea, primul loc pe buletinele de vot la alegerile pentru primăria capitalei

Gabriela Firea, primul loc pe buletinele de vot la alegerile pentru primăria capitalei

Virgil STOIAN 14 mai 2024 | 00:00 1295

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, se va afla pe primul loc pe buletinul de vot la alegerile pentru Primăria Capitalei din 9 iunie, urmată de Sebastian Burduja (PNL) şi Mihai Enache (AUR). Nicuşor Dan, actualul primar, se află pe locul 8 pe buletinul de vot, ca independent, în timp ce candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone este poziţionat pe locul 6 iar Diana Iovanovici-Şoşoacă, din partea AUR, pe locul 5.

Gabriela Firea, primul loc pe buletinele de vot la alegerile pentru primaria capitaleiSebastian Burduja și Gabriela Firea

Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a trat la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor la alegerile locale din Capitală pentru Consiliul General şi pentru Primăria Capitalei.

Astfel, potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se candidatul Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD la lista pentru CGMB. Pe locul 2 pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul 2 se află candidatul Sebastian Burduja.

Pe locul 3 pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul 3 la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache. Pe locul 4 pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD) şi pentru primărie, candidatul Dorin Iacob, iar pe locul 5, SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă. Locul 6 pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Pe locul 7 pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită iar pe locul 8 se află Partidul Ecologist. Ccandidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul 7 pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul 9 pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul 8 pe lista pentru Primăria Capitalei, ca şi independent iar pe locul 9 se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gunoiul a fost ascuns sub pres ,totul sa uitat asai in politica de c...!
1
0
o trece prima asa a facut mereu psd sa castige ei
2
0
Au încercat să îi ascundă pe cei care sunt sprijiniți de populație. Că poate până îi găsesc bătrîni se plictisesc și pun stampila pe primii.
2
0
psd la primarie firea a spus ca nu stie ce este aia "mafia imobiliara"
2
0
dupa tragerea la sorti e doar intamplator net favorabila mafiei psdnl o simpla coincidenta ca multe altele sper ca escroaca si monumentul de obraznicie firea putred de bogata din politica nu din salariul de la antena 3 ca si barbasu si bagata pana in gat in mizeria cu azilele groazei sa piarda chiar daca nucleul dur al sustinatorilor psd e foarte numeros in capitala unde s-au ingramadit toti oportunistii in politica de 80 de ani
2
0
Trebuie să reînființeze axilele groazei dar ea nu știe nimic nici patronii vinovați portarul și femeia de serviciu
3
0
pesedeii sa jmenuiasca si trasul la sorti. Mmmwie cu kkkt !!! Tot nicusor iese. Iar fiara o sa zica iarasi ca a venit soros sa fffwta pesedei !!!
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620