REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Gabriela Firea și-a căsătorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Gabriela Firea și-a căsătorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

A.F. 9 octombrie 2023 | 00:00 1555

Gabriela Firea (51 de ani) a fost soacră mare sâmbătă, 7 octombrie. Fiul său cel mare, Tudor, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Eva. Petrecerea a avut loc într-un local de lux din Capitală. Printre invitați s-au numărat: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida.

Gabriela Firea si-a casatorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Tudor este fiul Gabrielei Firea din prima căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Fostul ministru, Gabriela Firea, și-a ținut mereu familia cât mai departe de ochii curioșilor. Sâmbătă, 7 octombrie, Tudor Firea (28 de ani) și aleasa inimii lui, Eva, au spus un „Da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile.

La petrecerea care a avut loc în salonul unui hotel de lux din Capitală, au fost invitate doar persoanele apropiate cuplului, dar și Gabrielei Firea, printre care s-au făcut remarcați: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de la Antena Stars.

Gabriela Firea si-a casatorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Gabriela Firea, mesaj emoționant

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley - părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

Gabriela Firea si-a casatorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Mirela Vaida a cântat la nuntă: „Gabriela Firea este soacră mare!”

„Astăzi, Gabriela Firea este soacră mare! Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât de important! Felicitări”,a scris Mirela Vaida, pe Instagram, care a și cântat la nuntă.

Vaida a luat microfonul și i-a încântat pe cei prezenți cu o melodie din folclor inspirată din Moldova, zonă din care atât ea, cât și fostul ministru, se trag.

Gheorghe Nețoiu și partenera lui au fost nașii tânărului cuplu. Gabriela Firea a atras toate privirile. Soția lui Florentin Pandele a purtat o rochie elegantă, lungă, bleumarin, ce-i punea în evidență liniile corpului.

Tudor Firea a fost mereu o prezență discretă în lumea mondenă. Tânărul, în vârstă de 28 ani, nu și-a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor.

Gabriela Firea si-a casatorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Tudor și Eva și-au dorit pentru celebrarea cununiei lor civile un eveniment restrâns, iar nunta propriu-zisă, mai precis cununia religioasă, va avea loc anul viitor, în vară.

La 28 de ani, Tudor Firea se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan personal, cât și profesional. Gabriela Firea și fiul ei dețin împreună o afacere, mai exact o firmă de imobiliare, unde fostul ministru este acționar majoritar.

Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea, bărbatul cu care un băiat, Tudor, în perioada 1993–2010. Acesta s-a stins din viață în 2010, la vârsta de 54 de ani. 8 luni mai târziu, politiciana s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

Gabriela Firea a fost ministru al Familiei și Egalității de Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu, din 25 noiembrie 2021 până pe 14 iulie 2023, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie una, imi era frica sa ma bag in familia aia la cate blesteme siau luat nenorocitii astia doi de firea si barbasu. Da, mierea e dulce, vrea si bucatica asta sa se linga pe bot.
1
0
Cum sal pui ma nas pe mosu ala. La pus ca asa ia zis masa. Mare papagal. O sa il paraseasca aia in max 1 an. Daca nu avea bani nu il lua niciodata. Si mireasa c***a. Stie sa se orienteze. O sa se fura cu altu si o sa ii manance banii lu papagalu.
1
0
Fura banii de la ei cu au furat si ei de la oameni si de la popor. Dupa asta cautama nebunooo ca te fac printesa ca esti frumoasa
1
0
La puscarie cu tine hoato zdreanto
1
0
A fututo nasu? Intreb pt un prieten. Nu ma invitat ca furam mireasa si o aduceam harcea parcea. Daca mai vroia ca la ce bile am la p**a, ma aresta ea nebuna. Fugea cu mine in lume
1
0
El e o pocitanie . Daca nu avea Firea bani nici nu stia cum arata pizzda .Asteptam divortul dupa ce ii face cineva individei un copil .
2
0
sa ii futem nora ca e mai inalta ca agariciu ala si pe gabita nu merita so f**i la ce urata e.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513