REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Gabriela Firea: Sunt un candidat valabil pentru Bucureşti

Gabriela Firea: Sunt un candidat valabil pentru Bucureşti

Victor ROTARU 1 februarie 2024 | 00:00 326

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat că este "un candidat valabil" pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Gabriela Firea: Sunt un candidat valabil pentru BucurestiGabriela Firea

"Sunt un candidat valabil pentru Bucureşti, prin forţa mea de muncă, prin energia mea, (...) cunosc foarte bine problemele administrative, cunosc, de asemenea, Capitala şi înseamnă că nici în aceste sondaje despre care se tot vorbeşte în ceea ce ele mă privesc nu stau rău. Sunt un om corect, provin din mass-media, (...) deciziile politice nu se iau pe sofisme, se iau pe argumente cât se poate de palpabile. Acest echivoc care planează în primul rând nu cred că îi ajută pe cetăţeni, dar eu sper că va trece această perioadă şi bucureştenii vor şti care este candidatul de-adevăratelea din partea Partidului Social Democrat", a spus Gabriela Firea.

Ea a menţionat că este susţinută de organizaţia PSD Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei.

"În primul rând, trebuie să fii susţinut de propria organizaţie şi să mergi cu acea susţinere la conducerea naţională (...) dacă e nevoie să avem o nouă discuţie în partid, sunt foarte deschisă şi să se facă alte sondaje, alte măsurători corecte (...) şi să se analizeze capacitatea de muncă a fiecăruia, ce am făcut până acum în viaţă şi în administraţie şi în politică, loialitatea şi faţă de cetăţeni şi faţă de partid şi să se tragă linie şi să se decidă candidatul", a afirmat Firea.

Aceasta a precizat că, dacă PSD nu o va susţine în cursa pentru Primăria Capitalei, nu va candida ca independent şi a menţionat că este "un om de echipă".

Gabriela Firea a afirmat că ar susţine candidatura premierului Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu shtiu decand a ajuns moldoveancka machikedoanca ii cum spun uni,oricum ce conteaza este ca Gabitza a fost primaritza si a aratat ce ii poate pielea,eu nu ii cred pe Bucureshteni chiar atat de proshti,daca G.F.spunea ca vrea sa fie primaritza la Bacau poate reushea.
1
0
De data asta ajunge la primărie doar ca să curețe fotoliul de praf...
1
0
Era un banc, pe scurt, una zice ca o sa-si faca baiatul portar la forbal. Prietene o intreaba , de ce ?. Raspunsul " va dati seama ce fericita voi fi cind va primi gol, si tot stadionul va striga " sa-mi bag p**a in mata"...asta ii place dumneaei....
2
0
m*********a
2
0
ce privire are macheeeedoanca
2
0
fereasca Sfantul...Matracuca pesedista iar vrea sa indatoreze Bucurestiul pentru zeci de ani, ca sa pape lichelele angajate la zecile de firme municipale-fantoma creeate de ea,fara sa faca nimic in 4 ani....
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212