REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
21.9° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

GABRIELA și TAVI CLONDA se relaxează la MARE... ”pe MOCANGEALĂ!”

GABRIELA și TAVI CLONDA se relaxează la MARE... ”pe MOCANGEALĂ!”

Replica API 10 iulie 2021 | 22:09 9318

Gabriela Cristea a plecat să se relaxeze, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice pe litoralul românesc. Cei doi au ales și de această dată stațiunea Mamaia. Din toată frumusețea vacanței nu a lipsit nici „ochiul critic” al „fanilor” care i-au acuzat de că pe toate le fac „pe mocangeală”. În rândurile de mai jos puteți vedea cum le-a fost vacanța dar și ce le-a răspuns Tavi fanilor răutăcioși.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice au fost în weekendul trecut într-o escapadă la malul mării, unde s-au bucurat de momente frumoase petrecute în familie. Aceștia au pornit spre litoral iar la intrare în Constanța au fost întâmpinați de incendiul ce a avut loc la o fabrică de BCA din zona Industrială, conform video-ului făcut de aceștia. Aceștia s-au bucurat de vremea frumoasă și au profitat din plin de soare. Cei doi părinți au ținut să împărtășească și cu prietenii lor virtuali acestă perioadă de relaxare și voie bună, publicând poze pe rețelele de socializare, și, totodată, realizând și un vlog pe care îl puteți urmări AICI.

La plecare, Tavi a transmis un mesaj de mulțumire către colaboratori. „Când pleci într-o escapadă “romantică” cu soția dar și cu cei doi copii, numai romantică nu e… cu toate astea a fost minunată ieșirea noastră, am încercat să mulțumim pe toată lumea, atât pe noi ca soț și soție dar evident și pe copii. Mulțumim colaboratorilor noștri: Sixt Group România pentru că ne-au facut drumul foarte lin (…) și Building Ștefan Resort pentru cazarea de excepție pe malul mării”, a transmis Tavi Clonda.

„Toate pe mocangeală”

Cu toate că au primit o mulțime de mesaje în care erau apreciați, au existat și persoane care i-au blamat și jignit. „Toate pe mocangeală”, „Este vorba despre fraierii pe a căror spinare trăiesc astfel de căpușe. Să le fie rușine, au ajuns vai de capul lor...”, „Domnul Tavi să meargă să muncească și el ca omul de rând să nu se mai țină pe mocangeală”, „Emisiune, vlog, mocangeli cu nemiluita, sunteți peste tot! Aveți vreunul sau copilașii măcar un chilot luat pe bani cinstiți? Acu vă duceți tot neamul la amărâtul ăla de la mare, vă ține pe casă, masă pentru postarea asta? Prost e și ăla!”, sunt doar o parte din comentariile transmise de urmăritorii cuplului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atarnache...........
12
0
Tavi, vezi ca mi-am lasat prezervativul folosit pe balustrada. I-al, ca si asa iti plac sh-urile. Din pacate, bu sunt singuri makoangii. Pacat, ca audienta pe care o au, pun botul la vrqjeala lor.
19
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118