REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
29.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Gabriela Ștefania Nuț, încă un satelit în jurul Dianei Șoșoacă

Gabriela Ștefania Nuț, încă un satelit în jurul Dianei Șoșoacă

Replica API 28 iunie 2022 | 00:00 4284

Diana Ivanovici Șoșoacă este unul dintre personajele pitorești ale României. Și cum orice personaj controversat trebuie să aibă și o suită, și aceasta s-a înconjurat de persoane care mai de care mai dubioase. Printre ele se află și Gabriela Ștefania Nuț, un așa zis avocat, care se ocupă de tot felul de petiții și de acțiuni în instanță, făcând practic treaba murdară a senatoarei Șoșoacă. Ei bine, se pare că avocata nu este înscrisă nici în baroul Constanța și nici în cel din București, fiind avocată doar cu numele.

Gabriela Ștefania Nuț este o avocată care de-a lungul timpului a avut inițiative cel puțin ciudate. În 2019 a încercat să devină președinte al României însă nu a reușit să strângă cele 200.000 de semnături aferente candidaturii. S-a mai făcut cunoscută prin sprijinul pe care a încercat să îl acorde lui IPS Teodosie în procesele pe care le-a avut în perioada pandemiei. Foarte bună prietenă cu Diana Șoșoacă, dovadă stând pozele în care cele două se distrează de mama focului, femeia a ajutat-o pe aceasta de-a lungul timpul în depunerea unor petiții sau pentru depunerea în instanță a unor cereri. Astfel, pe 15 noiembrie 2021, mai mulți avocați în funcție, dar și foști, din anturajul senatoarei Diana Șoșoacă, au cerut, la București, anularea unui act administrativ, fiind vorba de certificatul verde Covid – 19, a ajuns la Constanța, fiind înregistrat pe 15.11.2021. Printre ei se afla bineînțeles și Gabriela Ștefania Nuț. A urmat apoi o petiție în trei puncte, prin care cele două vajnice urmașe ale Evei doreau neintrarea României în conflictul dintre Rusia și Ucraina dar și încheierea unui tratat de pace.

În concluzie, Gabriela Ștefania Nuț își face loc în panoplia personajelor care, au, n-au treabă, la 12 trecute fix sunt la tribunal (trăiască nenea Iancu). Cu o facultate de drept făcută pe genunchi, și cu un doctorat refuzat, aceasta levitează în jurul Dianei Șoșoacă făcându-i acesteia treburile ”casnice.„

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa zise ziariste fac compuneri pe genunchi fără documentare.
0
0
Se imbraca cumva in blanuri de dalmatieni?
0
0
Bat shit crazy
1
1
Daca pseudo-avocata se gandeste vreodata la o reorientare profesionala, am doua hectare de livada si nu mai stiu ce sa fac pentru a alunga pasarile. Ofer cazare, masa, tigari, bautura, precum si echipamentul necesar, matura si pelerina neagra.
0
0
o femeie singura probabil cu mult timp liber .
1
0
Unde-i buba si puroiu.
1
0
Vorba cantaretei cu acelasi nume
0
0
O stiu din cartier sta la doua scari de mine, o tipa extrem de dubioasa!
2
0
Sinistra cotoroanta
1
0
Toapelor analfabetelor, este profesia de avocat, nu meseria de avocat. Meserie sunteti voi
0
0
Io zic ca la alegerile prezidentiale din 2024 sa o markam automat pe ASTA presedinta.Asa sa ne ajute zombi
1
1
E o dovada vie a vietii dupa moarte, totul condimentat cu o voce ce imi aminteste de Ilarion Ciobanu.
1
0
Puneti-l si pe Virgil Stoian la interviuri ca e cel mai frumos dintre voi
0
0
A venit circul in Constanta! Balena sarita din mare cu gura mare si Mamaia avocata sclerozata care nu e avocata.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513