REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Gafa uriașă făcută de ucraineni înaintea meciului cu România

Gafa uriașă făcută de ucraineni înaintea meciului cu România

Victor ROTARU 17 iunie 2024 | 13:51 2314

România debutează azi la EURO 2024, împotriva Ucrainei, de la ora 16:00.

Gafa uriasa facuta de ucraineni inaintea meciului cu Romania

"Tricolorii" vor evolua în echipament galben, iar adversarii în albastru.

Federația Ucraineană de Fotbal a comis o gafă, înainea confruntării de azi: a postat pe rețelele sociale echipamentul pe care îl vor purta elevii lui Rebrov.

Pe tricourile adversarilor noștri, în locul steagului României, în culorile albastru-galben-roșu, apare un drapel asemănător cu cel al Belgiei (FOTO jos), o altă adversară din Grupa E.

Ulterior, Federația de Fotbal din Ucraina a realizat eroarea făcută, iar postarea a fost ștearsă.

Gafa uriasa facuta de ucraineni inaintea meciului cu Romania

Jurnaliștii ucraineni de la Tribuna au sesizat gafa: "UAF (n.r. Federația Ucraineană de Fotbal) a publicat o imagine cu echipamentul de joc, înaintea partidei dintre Ucraina și România, iar steagul României arată precum cel al Belgiei. Vă reamintim că Ucraina joacă în Grupa E la EURO 2024, din care fac parte atât România, cât și Belgia. De asemenea, Ucraina va juca și împotriva Slovaciei.", au scris aceștia.

Acum, rămâne de văzut dacă greșeala va fi corectată în timp util sau Ucraina va juca pe Allianz Arena, împotriva României, în echipamentul cu drapelul Belgiei.

Înaintea partidei care deschide drumul ”Tricolorilor” la turneul final din Germania, Oleksandr Zinchenko (27 de ani), fundașul stânga al lui Arsenal și cel mai bine cotat jucător din lotul Ucrainei (38 de milioane de euro  potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt), a vorbit despre duelul pe care-l va avea cu elevii pregătiți de Edi Iordănescu (45 de ani).

Oleksandr Zinchenko a susținut că toate echipele calificate la EURO 2024 sunt puternice și că selecționata sa va trata cu aceeași seriozitate fiecare meci de la acest turneu final, inclusiv cel împotriva României.

De asemenea, fundașul s-a declarat convins că Ucraina va obține rezultate bune în Germania dacă el și coechipierii săi își vor desfășura jocul obișnuit.

"În primul rând, noi trebuie să ne facem jocul nostru, să arătăm cel mai bun fotbal al nostru, atât individual, cât și ca echipă. Nu există echipe slabe la acest turneu, cu siguranță. Noi vom trata România la fel cum vom trata Slovacia și Belgia, cu mult respect.

Toată lumea înțelege că primul meci în astfel de turnee finale este foarte important. Sper că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv", a spus ucraineanul, într-un interviu acordat celor de la UEFA, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ajutati-i, ca merita! Unii crapa pe front, intr-un razboi inutil, dusi acolo cu forta, pentru a ostoi orgoliul unor nenorociti aflati vremelnic in niste posturi cheie. Altii se lafaie pe stadion, cu berea in mana, riscand doar sa raguseasca putin la final de meci. Sau chiar joaca fotbal pe teren. Caci nu trebuie scosi din ecuatie nici jucatorii, tineri si tocmai buni de trimisi pe front. Unii sunt mai egali decat altii, zicea George Orwell.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510