REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Garajele au fost DEMOLATE, se lucrează de zor la PARCĂRI, în Constanța!

Garajele au fost DEMOLATE, se lucrează de zor la PARCĂRI, în Constanța!

Replica API 4 martie 2019 | 02:21 628

În municipiul Constanța se lucrează de zor la amenajarea parcărilor, în locul garajelor demolate.

Astfel, în locul construcţiilor pestriţe care adăposteau orice altceva în afară de maşini, au apărut parcări asfaltate şi marcate corespunzător, iar în acest fel, aleile dintre blocuri au devenit mult mai aerisite.

În aceste zile, Primăria Municipiului Constanța, prin S.C.Confort Urban, continuă amenajarea unor parcări în mai multe zone din orașul nostru. Se lucrează acum în jurul școlii nr.39, din cartierul Inel 2, iar în scurt timp vor începe lucrările și pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului, au transmis reprezentanții municipalității.

Citește și: Se amenajează noi locuri de parcare în Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe cand si in Tomis III in zona blocurilor V, Z, X si L?
4
0
Da da.si la noi in spatele blocului.poarta 6.au darmat garajele acum 9 ani.au facut parcarea dar nu iti pot lua loc de parcare ca nu este inca in administratia primariei.daca le trebuie mai mult de 9 ani sa ia parcarile o sa fie certuri pe locurile de parcare amenajate
2
0
Eu as vrea sa vad constanta fara garaje contaiere sau caini vagabonzi astea sunt ca bubele si paraziti pe corpul unui om sanatos.
7
0
In spatele bl.L1 Bulev.Mamaia 266 este un garaj care la transformat in bucatarie si proprietarul mai are un loc de parcare langa avand foar o masina ,acesta cand se darama sau are relatii .
6
0
Sunt si in cartierul poarta 6 linga tevile de la cet. Garaje ptr. demolat . Avem o persoana care a transformat garajul in discoteca de manelisti , cica e veteran de Kosovo si nu il va demola nimeni pe al lui , ne ride in fata tot timpul arogant . Hai cu demolarea , Hai Primaria !!
6
0
Garajele au fost demolate pentru a se construi noi betoane intre blocuri si pe spatiul verde ramas. Verificati PUZ-urile primariei si o sa vedeti realitatea. Majoritatea locurilor de parcare care se vor construi sunt si pentru locuitorii noilor betoane.
3
6
La Gara , in spatele blocurilor turn , chiar unde este gradinita sunt foarte multe garaje
9
1
sa vina si in spatele cimitirului Anadalchioi, pe Dionisie cel Mic langa Galeriile Soveja. Daca daramati si infectia ai de Galerii va iesi o parcare imensa.
11
1
La noi intre blocuri cand demolati adaposturile de muraturi,varza murata, vin,sobolani si altele!
6
2
Mooaaa , sa avem grija, fratilor, ca ne umplem de parcari ca broasca de purici. Cate, mai exact? Cate parcari pe cap de vita furajata vom avea? 0,00000 cate ?
3
4
du-te in ma-ta sarsaila cu fagadau tau cu tot
11
4
Bravo Fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
6
23
La blocul O 2 si O6 cand vin ? Au aparut serpi, sobolani etc
9
0
ce facem cu cele de langa apele aromane???....alea vor fi singurele care raman in picioare si laudati toata ziua ca primaria face parcari....jalnic
13
2
In zona Abator langa restaurantul Diplomatic se parcheaza masini in noroi. Se poate face o parcare acolo.
15
2
Dle Primar am fost ieri in zona Flamanda sunt vreo 10 garaje acolo sper ca nu le lasati!
23
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016