REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Găselnița Tomis Marina, pentru a-i șicana pe operatorii din Portul Tomis! VIDEO

Găselnița Tomis Marina, pentru a-i șicana pe operatorii din Portul Tomis! VIDEO

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:12 4848

În contextul campaniei negative împotriva Primăriei Constanța, Felicia Ovanesian spune că edilul Vergil Chițac va candida pentru un nou mandat și îl va câștiga, cu siguranță. Mai este drum lung până la alegerile locale din 2024, iar până atunci edilul va reuși să schimbe, măcar un pic, la față Constanța, mai spune oficialul din primărie. Declarațiile au fost făcute de administratorul public în interviul acordat ziarului Replica miercuri, 6 aprilie. Revenim, așadar, cu ultima parte a interviului, în cadrul căreia aflați și dacă city managerul municipiului a luat în calcul posibilitatea de a intra în politică. Și tot în partea a III a Felicia Ovanesian ne-a vorbit despre cât de pregătită este noua găselniță celor de la Tomis Marina, de a mai primi niște bani de la operatori.

Despre pregătirea pentru sezonul estival, Felicia Ovanesian ne-a spus că lucrurile sunt în grafic. Mai mult, aceasta spune că tarifele la parcări nu vor pune probleme turiștilor, ca-n anul trecut.

Mamaia va fi pregătită pentru sezonul estival

Ca în fiecare an, s-a creat un comandament care fac parte mai multe direcții din cadrul primăriei municipiului Constanța care să identifice problemele reale din Mamaia și pe care să le rezolvăm până la deschiderea sezonului estival. S-au asfaltat porțiuni importante, plantăm în Mamaia, deci i-am acordat prioritate ca să fie pregătită la deschiderea sezonului estival, igienizăm. Polaris este cu toate forțele în Mamaia, încercăm să protejăm spațiile verzi, pentru că anul trecut a fost o adevărată campanie de distrugere a lor prin crearea de parcări improvizate pe ele. Eu zic că Mamaia va fi pregătită, va fi curată. Nu vor fi șantiere în timpul verii. Anul trecut au mai scăpat pentru că ei găsesc în totdeauna tertipuri pentru a continua, dar poziția primăriei este că trebuie să încurajăm turiștii să vină să se relaxeze și nu să ascute bormașini și alte tipuri de echipamente care se folosesc pentru edificarea de construcții noi”, a declarat Ovanesian.

Cât despre tarifele la parcări…” Primăria a oferit hotelierilor posibilitatea de a avea abonament pe respectivele locuri, permițându-le să subînchirieze ulterior în limita prețurilor pe respectiva zonă, stabilit de Primăria Constanța.

Nu cred că Mamaia a pierdut turiști anul trecut, din cauza prețurilor. Hotelierii își permiteau 499 de lei pe lună pentru un loc de parcare, care ei la rândul lor în preșul camerei procentul generat pentru cheltuielile de parcare era infinit”,a continuat administratorul public.

Ce mai vrea Tomis Marina de la operatorii din Tomis Marina

După ce și-au primit lovitura sub centură, în demersul lor de a demola construcțiile din Portul Tomis, de supărare că au pierdut contractul, băieții deștepți de la Tomis Marina Management au mai găsit, se pare, o găselniță de a face bani, spune Ovanesian.

Am primit semnale prin care Tomis Marina intervine în continuare la operatorii economici să fie plătită o chirie intitulată lipsă de folosință pe containere, deși intanța a zis din nou ”potoliți-vă, o să tranșăm noi ale cui sunt containerele, trebuia să le lăsați la APC când s-a terminat, sau nu trebuie”. Ultima găselniță, dacă informațiile care au ajuns la mine sunt corecte, este că ar trebui plătită această lipsă de folosință pentru că jumătate din bani se duc la primar. Imaginația detractorilor este fără limite. Eu vreau să asigur pe toată lumea că primarul nu primește nimic de la nimeni pentru nimic. În opinia mea, operatorii economici nu trebuie să plătească nimic”, spune Ovanesian.

În materialul VIDEO de mai jos, aflați mai multe despre intențiile Tomis Marina:

Vergil Chițac, dacă va dori, va câștiga al doilea mandat detașat

Întrebată dacă Vergil Chițac va candida pentru un nou mandat, la alegerile din 2024, Ovanesian a declarat că primarul va mai ”bifa” un nou mandat, cu siguranță.

Sunt convinsă că PNL va câștiga un mandat de primar și în 2024. Dacă electoratul ar fi fost atât de naiv încât să creadă asemenea campanii negative, Vergil Chițac nu ar fi fost primar acum. La campania cu izoleta l-au blestemat, l-au înjurat. Eu sunt convinsă că schimbările se vor vedea. Până una alta, se vede că se face ceva, lucru care nu s-a văzut niciodată până acum, dar niciodată până acum. Prin șantierele acelea se vede că se face ceva, nu contează al cui este proiectul, contează să se facă. Sunt convinsă că dacă Vergil Chițac își va dori un al doilea mandat îl va primi detașat„, spune Ovanesian.

Cât despre probabilitatea ca, în viitorul apropiat, să intre în politică, Ovanesian a spus răspicat: ” Nu-mi doresc să intru în politică. Mă simt forte bine în formula în care sunt în acest moment. Nu cochetez cu asemenea idei, nu mă interesează poziția de primar al municipiului Constanța. Îmi văd de treaba mea, și sper ca treaba pe care o fac să se reflecte în cum arată Constanța, cum se dezvoltă Constanța, unde va ajunge Constanța”.

Mai multe declarații, în VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca spaga aduce multe avantaje
1
0
daramati speluncile alea. nu te poti plimba pe malul marii ca trebuie sa ocolesti ciorbele ghertoilor.
0
0
Sa intelegem ca smecherii din port vor manca si vor bea gratis la terasele din portul tomis in urmatoarele 6 luni?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768