REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Geanina, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a ajuns de nerecunoscut

Geanina, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a ajuns de nerecunoscut

Andreea VLAICU 12 iulie 2024 | 00:00 360

Geanina Obreja a trecut printr-o transformare fabuloasă după participarea la Insula Iubirii! Fosta concurentă din sezonul 5 a ajuns de nerecunoscut! S-a căsătorit cu Costas Elisav, a devenir mamă, iar tot ceea ce știai despre ea s-a schimbat!

Geanina, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a ajuns de nerecunoscut

Sezonul 5 de la Insula Iubirii a venit cu o mulțime de concurenți de senzație, iar Geanina Obreja face parte dintre cei nncare au făcut senzație pe micile ecrane! Este cunoscută drept una dintre cele mai controversate concurente, dar iată că viața ei s-a schimbat radical!

Cât de mult s-a schimbat Geanina Obreja, de la Insula Iubirii

Geanina Obreja și Costas Elisav au acceptat să își testeze relația la Insula Iubirii, dar fără să știe ce urmează să se întâmple. Au sfârșit alături de alte ispite, Nicoleta respectiv Andi, iar acest lucru a dus la despărțire. Relația lor de iubire a ajuns la final, despărțindu-se pe insulă.

Deși părea că nimic nu îi mai poate aduce împreună, lucrurile s-au întâmplat complet diferit. Geanina Obreja a fost implicată într-un accident rutier, iar cel care a fost alături de ea a fost nimeni altul decât Costas Elisav.

Geanina, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a ajuns de nerecunoscut

”Imediat după Insulă am făcut accident, iar el a avut grijă de mine și, ușor-ușor, ne-am apropiat din nou, iar sentimenrele nu dispăruseră”, a declarat Geanina Obreja, în acea perioadă.

Cei doi au reluat legătura, iar treptat s-au reîndrăgostit unul de celălalt. Povestea lor de dragoste a prins un alt contur, devenind soț și soție, iar mai apoi părinți.

Geanina, fosta concurenta de la Insula Iubirii, a ajuns de nerecunoscut

Fosta concurentă are un băiețel

Geanina Obreja și Costas Elisav sunt fericiții părinți ai unui băiețel superb, care le face viața mai frumoasă. Nu doar viața ei s-a schimbat radical, ci și felul în care arată. Fosta concurentă a ajuns de nerecunoscut, are părul lung și s-a vopsit șaten închis. Geanina Obreja a trecut de la coafura pe care o avea în emisiune la una cu totul diferită. Modul în care arată a fost pe placul fanilor, astfel că a primit o mulțime de laude din partea lor, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510