REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Gelu Duminică, sociolog:

Gelu Duminică, sociolog:

A.F. 8 martie 2023 | 00:00 1090

Gelu Duminica, sociolog:

„Mizeria asta cu «eu nu sunt casier, vreau pe cineva să-mi scaneze produsele» pute a superioritate din aia grețoasă. Stai liniștit, în câțiva ani nu ai să mai vezi casieri umani decât la magazinul din colț! Asta dacă nu cumva și ăla o să fie înlocuit de vreun self-service shop!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i vedem pe fratii tai bronzati ce or sa faca , sau pentru ei se va implica statul roman cu ceva cursuri. Marea majoritate a oamenilor trecuti de 60 de ani au stiut doar sa munceasca , sa va faca scoli ,spitale , baraje , aeroporturi , porturi etc. Ei nu vor avea dexteritatea tinerilor care nu fac altceva decat sa butoneze telefonul .
1
1
t.i.g.a.n.u.l .ASTA CARE FACE PE INTELIGENTUL A LUAT BANI DE LA AUCHAN SA SPUNA PROSTIII !SLUGA CE ESTI !
3
2
Orice masura in beneficiul clientilor este buna. Deocamdata,va fi mult timp pierdut la cozi,pentru ca nu toata lumea are dexteritatea necesara sau capacitatea de a invata repede cum se folosesc dispozitivele electronice care oricum se mai si blocheaza destul de des sau dau erori.In ce priveste plata cu cardul,sunt rezervat .E bine sa fie si varianta ,,cash''. Nu tot ce este prezentat ca nou si modern,este neaparat bun pentru oameni. Noua si moderna a fost si bomba atomica. Exagerata comparatia,insa da, foarte multe masuri asa zise moderne,sunt de fapt viitoare capcane impotriva libertatilor oamenilor. De asta si sunt atatea suspiciuni. E normal sa nu ai incredere in cei mari,tinand cont de cate a patimit toata planete de pe urma lor. Cel putin in Romania,nu vad pe cine de ,,sus'' ai mai putea crede ca-ti vrea binele uita asa,dezinteresat.
4
0
Corectă observație. Tot respectul pentru acest om de e***e r**mă, care vorbește foarte frumos, clar și are mereu toate cuvintele la el.
4
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436