REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
20.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Geoană: Avem datoria să dăm urmaşilor noştri o ţară puternică, o ţară respectată

Geoană: Avem datoria să dăm urmaşilor noştri o ţară puternică, o ţară respectată

Victor ROTARU 26 ianuarie 2024 | 00:00 294

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a transmis într-un mesaj că "avem datoria să dăm urmaşilor noştri o ţară puternică, o ţară respectată şi influentă".

Geoana: Avem datoria sa dam urmasilor nostri o tara puternica, o tara respectataMircea Geoană

"Sărbătorim 24 Ianuarie, o zi atât de importantă în istoria naţiunii noastre. Momente complicate au trăit şi atunci, după Războiul Crimeei, liderii paşoptişti, Alexandru Ioan Cuza, pe care continui să îl consider unul dintre cei mai importanţi lideri ai naţiunii noastre. În aceste vremuri extrem de complicate, pe care le trăim în prezent, lecţia lui Alexandru Ioan Cuza trebuie să ne ghideze pe toţi. Pentru că doar prin curaj, doar prin ambiţie, doar prin patriotism poţi să răzbeşti şi poţi să duci proiectul naţional şi România mai departe", a spus Mircea Geoană, într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook.

El a afirmat că datorăm înaintaşilor noştri să lăsăm mai departe "o ţară mare, influenţă în Europa".

"Este o zi pe care o datorăm înaintaşilor noştri şi avem şi noi datoria să dăm urmaşilor noştri o ţară puternică, o ţară respectată, o ţară influentă, pentru că acesta este destinul nostru: o ţară mare, influentă în Europa", a mai spus Mircea Geoană, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Geoana Tu,esti un mizerabil.ai locuit la stat pe nimica,ai furat si salteau ai luat si cesurile de valoare de la Vangelie,ai facuto pe machidoanca de soacrata revolutionara.Cumnatato disparut ca magaru in ceata de Hot si tu vrei sa ne reprezinti mai nerusinatule tupeist.Ce se intampla noi stim ca la caracl sa rasturnat caru cu p****i.Chiar am devenit toata Ro,p****i.Stim ca esti oltean istet si IQ super dezvoltat de la relitatea plus.
0
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
2
0
Adevăr grăita i, și ca țineți de cuvânt, cu o mica constatări anume aceea ca voi lăsați, împreună cu drogații speciali, CURVELOR și amantelor plantate peste noapte pe posturi despre care nu știu cu ce se mănâncă. Lăsați pentru zeci de generatii banii pe care i ați furat de la noi. Voi sunteți cei care ați adus tara în situația actuală. Ce sa faci cu acești drogați datorita cărora nu mai avem justiție în Romaniaaceadta fiind de partea drogaților și a i terlopilor
2
0
de sute de ani tot asta vrem si o sa mai treaca cateva sute ,vorbe avem de la fiecare ce vor si urmaresc ceva , fapte cand ajung nu o sa le simtim!
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212