REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

George Bosânceanu a renunțat la hotelul Histria: Nu mai am afaceri în România!

George Bosânceanu a renunțat la hotelul Histria: Nu mai am afaceri în România!

Virgil STOIAN 26 iulie 2023 | 00:00 8306

Controversatul afacerist George Bosânceanu pare că a renunțat la viața tumultuoasă pe care o ducea până acum. Cel despre care se știe că este patronul hotelului Histria din Mamaia a declarat pentru reporterii Replica că s-a retras din toate afacerile din România, acestea fiind lăsate pe mâini bune și anume ale fiilor lui. În privința sezonului estival, George Bosânceanu se declară mulțumit, hotelul Histria fiind plin în fiecare weekend.

George Bosanceanu a renuntat la hotelul Histria: Nu mai am afaceri in Romania!
Dacă în trecut fostul afacerist a avut probleme cu legea, el făcând și câțiva ani buni de închisoare, de data aceasta Bosânceanu a declarat că nu mai are nici un dosar, dar că nu mai vrea să facă afaceri în România, tocmai din cauza problemelor avute.

George Bosânceanu consideră că se plâng de lipsa clienților cei care au prețuri mari și doresc să se îmbogățească: „Hotelul merge foarte bine. Cei care se plâng o fac pentru că au prețuri mari. Cei cu prețurile mici nu se plâng, se plâng ăștia care și-au făcut blocuri, visează averi, să se îmbogățească peste noapte și pun prețuri din astea ca pe Coasta de Azur.

Sunt unii oameni care nu au văzut marea niciodată

În privința actualului sezon, acesta consideră că anul acesta este mult mai bun decât cel trecut: „Mie, personal, față de anul trecut, sezonul mi se pare mai bun decât cel de anul trecut. Asta și datorită celor cu carduri de vacanță, care este un lucru foarte bun. Sunt unii oameni care nu au văzut marea niciodată. Vin și ei, se cazează, mănâncă, plătesc cu cardul. La mine gradul de ocupare, marțea-miercurea este destul de slab și în weekend am plin.

George Bosanceanu a renuntat la hotelul Histria: Nu mai am afaceri in Romania!

Nu vreau să mai fac afaceri în România

George Bosânceanu e hotărât să nu mai facă nici un fel de afaceri în România, însă va continua cu cele pe care le are în Belgia: „Eu nu mai sunt acționar la nici o firmă. Copiii se ocupă acum, sunt mari, ei se ocupă de tot. Eu stau pe aici, ca pensionarii. Eu aici, în România, nu vreau să mai deschid nimic pentru că aici când faci afaceri și esti mai bine, te arestează, găsesc ei vreun motiv și te arestează. Cel mai ușor lucru e să-i faci unui om de afaceri un dosar penal și să-l bagi la pușcărie. Poate în Elveția sau în Belgia, unde am afaceri imobiliare. Iubesc România foarte mult dar sunt dezamăgit, nu vreau să mai fac investiții în România. Nu mai am nici un dosar, s-au terminat toate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitări George !! Bine punctat , spor în toate și ai grija de tine !!
2
0
Cine sunt obosiții ăștia ?
3
1
FELICITĂRI !
5
2
Aveți niște copii minunați și respectuoși !
4
2
Le urez doar succese copiilor tai ! Doamne ajuta sa te depășească cu mult !
4
1
Câtă invidie pe aici :))) Ăștia de lătrați, voi ce le lăsați copiilor voștri ?
4
4
Bravo, felicitări !
4
0
Normal ca nu mai face afaceri , toate afacerile cu prostituate si droguri i-a lasat lui fisu Cezar , un drogat si o p******a cu aere de interlop , astea prind la copii aia la care le vinde droguri , smecherii il violeaza
8
1
Te cunoastem Bosancene de pe Strajerului,asa ca stim ,,ce poti"! Ce spui pe aici sunt doar vrajeli pentru cei care nu te cunosc cu adevarat,din copilarie,cum te cunosc cei din Coiciu!
6
4
Dumnezeu sa-l ierte pe Gigi Margarit de la Pheonix! Nu-mi imaginez cu o sa fie clubul fara el!
12
1
In corina mart in si mi rela pas cal. 2 zdrente obositr.una se viseaza deputat una se viseaza sefa de trust de presa. 2 haznale obosite.
11
0
În continuarea nu înțeleg de ce comentariile la articolul cu Corina Martin sunt blocate. Mă rog, ceva tipic replica pentru articole plătite. Oricum e foarte tare faptul că litoralul r*mânesc trăiește din bugetari. Oamenii aștia visează turiști străini cum veneau o dată, pe vremea lui nea Nicu... Oameni buni, atunci se vindea sejururi, era altă formă de organizare, exista ONT etc. totul organizat cât mai profi ca să ia valuta. Acum e totul haos, peste tot construcții aiurea inclusiv hotelul asta Histria care este o bodegă. Nu va veni nimeni în r*mânia pentru că serviciile sunt foarte slabe din toate punctele de vedere. Asta s-a ajuns din cauza acestor indivizi.
21
0
Asta o foote pe corina a lui nea martin. Cei doi traiesc o frumosa povesti de basme inobilate cu buline albastre. Altfel nu-mi explic cum viseaza la afaceri imobiliare, el si ea mare presedinta a cuurului. Replika, nu ne mai intoxicati cu astfel de personaje.
18
0
Multumit cu hotelul plin in weekend ? Si in restul timpului e gol nu asa cum e si statiunea makkedoneasca Mamaia he he .
13
0
Ce afaceri sa facă?Pescarii și înșelăciuni asta poate sa facă,altceva nu știe.Asta pana și prostituatele le viola,are curu lăbărțat bulanul asta
12
2
Nu mai vrea parnaie dar i-a bagat pe copii la inaintare. Unul dintre ei a preluat si afacerea cu fete. Halal . George, nu uita ca mai ai dosare. Ai di grija tata!
13
0
Vergile, ce fumezi de visezi afaceri imobiliare prin Belgica?
13
0
In atenția frustraților care se îneacă in hazna!!! Ori sunteți niște maidanezi de la DIICOT care mi-ați confecționat dosarele ori lingăi de-ai lui Niță, ori sunteți vreunii pe care v-am ciufulit și față in față cu mine stați cu botul pe labe și prindeți curaj doar sub pat cu telefonul in mâna ….:))))) George Bosânceanu
10
10
sa fii sa te cazezi la bosanceanu la asa zisul hotel ?
20
4
Iarasi se face reclama pozitiva acestui proxenet si traficant de minore. Prietenul fumctionarilor corupti din primarie si politie si gazda tuturor infractorilor. A facut puscarie pentru trafic de minori. De ce nu publicati rechizitorul facut de DIICOT. Sa afle lumea adevarul despre derbedeul George Bosanceanu.
38
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510