REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

George Bosânceanu așteaptă sărbătorile pascale în post și rugăciune!

George Bosânceanu așteaptă sărbătorile pascale în post și rugăciune!

Maria ONICA 14 martie 2023 | 00:00 4817

George Bosânceanu se bucură din plin de libertatea care cândva i-a fost îngrădită, fiind închis la Penitenciarul Bistrița Năsăud pentru mai bine de un an. Omul de afaceri se va concentra pe muncă pentru vara lui 2023, având ca ocupație Hotelul Histria pe care-l deține în Mamaia. Bosânceanu a uitat tot răul, lasă orice gând negativ de-o parte pentru perioada de dinainte de Paște și ține Postul Mare pentru a-și spăla... păcatele.

 George Bosanceanu asteapta sarbatorile pascale in post si rugaciune!
După ce omul de afaceri George Bosânceanu a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița Năsăud, în 1 iunie 2022, după mai bine de un an de stat în închisoare, se pare că și-a pus ordine în viață. Omul de afaceri a declarat că va renunța la vacanțele luxoase pe care obișnuia să le petreacă în diferite colțuri ale lumii și se va axa pe muncă în vara lui 2023. Hotelul Histria pe care îl deține urmează să se redeschidă și va reprezenta principala ocupație pe timp pe vară a afaceristului.  „Vom deschide hotelul Histria. Întotdeauna vara muncim, suntem la hotel. În vacanțe plecăm iarna, când este ger la noi în România, atunci îmi planific vacanțele. După Paște încep să mă gândesc la ceea ce am de făcut, până la Paște aștept.“

Bosânceanu a trezit în sine inclusiv partea religioasă


Și, pentru că tot ne aflăm în prag de sărbătoare, omul de afaceri George Bosânceanu se pare că va aștepta Paștele prin post și rugăciune. 
Este postul mare, nu ne gândim la nimic, nu trebuie să postești doar cu mâncarea, cu toate este bine să postești. Nu trebuie să-ți faci gânduri, nici planuri, stăm și așteptăm să treacă sărbătorile pascale. Paștele îl voi face acasă, la Constanța, în familie“, a declarat George Bosânceanu pentru ziarul Replica. 

 George Bosanceanu asteapta sarbatorile pascale in post si rugaciune!
Reamintim că omul de afaceri George Bosânceanu a fost eliberat pe 1 iunie 2022, din Penitenciarul din Bistrița Năsăud, unde a executat o parte din pedeapsa de 8 ani, (i s-au contopit pedepsele anterioare) pentru comiterea infracțiunilor de furt de energie electrică, deteriorarea sau modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate, executarea sau folosirea de instalații clandestine

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166