REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

George Bosânceanu: Lumea bună alege Mamaia

George Bosânceanu: Lumea bună alege Mamaia

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 5989

Din ce în ce mai mulți hotelieri din Mamaia se plâng de faptul că sunt ocoliți de turiști și că actualul sezon ar reprezenta un fiasco total. George Bosânceanu, patronul hotelului Histria, consideră că acest sezon este mai bun ca multe altele, având hotelul ocupat aproape 90%, mai ales în această perioadă. Totodată, acesta consideră că, de ani de zile, Mamaia a fost întotdeauna plină, chiar și în pandemie. „Cine spune de alte stațiuni că sunt pline și că Mamaia e goală, au alte interese, au afaceri și de aceea le promovează” a declarat George Bosânceanu pentru Replica.

George Bosânceanu

Proaspăt eliberat din inchisoare, George Bosînceanu este mulțumit de cum decurge sezonul până acum, hotelul lui fiind ocupat în proporție de 90%. Omul de afaceri consideră lumea bună vine în continuare tot la Mamaia, stațiunile din sudul litoralului fiind pentru altă categorie de oameni.

„ Am unul din cele mai mari hoteluri din stațiune, cu 216 camere. Hotelul, mai ales acum cu Neversea, a fost ocupat în proporție de 90%. Noi avem aceleași prețuri de anul trecut, de acum 2 ani. De ani de zile, Mamaia este Mamaia. Mamaia a fost întotdeauna plină, niciodată turiștii nu o să aleagă Costineștiul sau altă stațiune. Cine alege Costineștiul sunt altă categorie de oameni, lumea bună alege Mamaia. Cine spune de alte stațiuni că sunt pline și că Mamaia e goală, au alte interese, au afaceri și de aceea le promovează. Eu din 1999, de când sunt aici, mereu am rămas fără camere în mijlocul verii, chiar și în pandemie am avut plin. Cred ca se vrea promovarea altor stațiuni, din partea celor care au investit în cele din sud. Nu poți să compari Eforie, Costinești cu Mamaia. Mai întâi se umple Mamaia și apoi se duc și în alte stațiuni.” a declarat George Bosânceanu pentru Replica.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand golesti acel pahar cu bere,te rog sa citesti ce scrie pe fundul paharului...stii ce scrie???MA...PUSCARIASULE... toata viata,pentru toti care te-au cunoscut,vei fi un...PUSCARIAS...
1
0
toata lumea buna de la pirnaie vine la mamaia.plus drogatii din zabrauti,se simt ca acasa intre betoane si asfalt!
0
0
lumea buna dintre pitipoance cocalari manelisti si ghertzoi ca asta a ramas lumea buna .o gloata mai merge sa se cremuiasca pe saltelel alea infecte .
1
0
Histria o cazatura de hotel
0
0
Sa fie la pejtele asta basit, nu vedeti cum arata cocina aia de histria. Cat de redus sa fii sa te cazezi acolo.
2
0
nu mai vine nimeni la Mamaia, preturi mari calitate zero, asa ca bulgaria, turcia, croatia
1
0
... de la mititica!
3
0
cine naiba sa aleaga jegul si tzzigania din mamaia ? doar garroi de ai lui sa stea pebaldachine soioase pe care s-au cremuit pitiponcele botoxate .
3
0
Bosanceanu are dreptate daca lumea buna inseamna:cocalari,pitipoancele,toparlani si drogati.
1
0
Sa-mi bag p**. In Claudiu Palas de hot si turnator ca el a intervenit la Procurorul Nita sa il bage pe Domnul George Bosanceanu la puscarie !
1
0
Daca ati ajuns sa ascultati de sfaturile unor puscarias, si aici generalizez, va mertitati soarta.
3
0
JB si vin de 10 ron. Nu prea merge treaba! Dar Mi-re-la s-a bucurat de masa. Nu refuza pe nimeni.
1
0
nu mai promovati jegul asta de puscariasCat va plateste?
0
0
Bosancisme!Lumea buna puscariasi,curve....
0
0
Pacat de nevasta sa ca s sa dus.....
0
0
Hotel j***s
0
0
Mariti preturile la jucarii... are filetul pe dreapta
1
0
Are dreptate! Cine sa vina in Eforie??? Poate D.N.A. Serviciul Teritorial Constanta. Rog ca DNA sa vina pe la Eforie si sa puna aparatura in Primaria Eforie...sa asculte ce se intampla pe acolo. Tupeul local a ajuns la nivelul in care, functionarul numarul 1 al Primariei Eforie, iti repeta ca iti da amenda de sute de milioane, de fiecare data cand soliciti sa se respecte legea.
1
0
How much did he pay you?
0
0
Un jeg de om
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513