REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

George Dănilă rămâne director la Protecția Copilului până la sfârșitul anului

George Dănilă rămâne director la Protecția Copilului până la sfârșitul anului

Marieta STEFAN 11 octombrie 2023 | 00:00 2359

George Dănilă a fost numit provizoriu Director General, gradul II, al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța de către Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. El ar fi trebuit să ocupe această funcție timp de o lună, dar mandatul i-a fost prelungit până la sfârșitul anului. 

George Danila ramane director la Protectia Copilului pana la sfarsitul anului

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a semnat luna trecută, pe data de 20, o dispoziție prin care l-a numit provizoriu pe George Dănilă în funcția publică de conducere vacantă de Director General, gradul II, al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Acesta a fost Director Executiv în cadrul Direcției Economice din cadrul instituției. Postul de director general a rămas vacant după pensionarea fostului director DGASPC Constanța, Carmen Răducu.

Potrivit acestei dispoziții, George Dănilă ar fi trebuit să ocupe funcția de director începând de pe 20 septembrie 2023, până la data de 19 octombrie 2023, dar ieri, 10 octombrie a.c., a fost emisă o altă dispoziție prin care George Dănilă va rămâne la conducerea instituției până la sfârșitul acestui an, ocupând aceeași funcție de Director General, gradul II.

„Începând cu data de 10.10.2023, domnul George Dănilă, Director Executiv, gradul II al Direcției Economice din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, exercită cu caracter temporar, pe perioadă determinată, cu normă întreagă, respectiv, până la data de 31.12.2023, funcţia publică de conducere vacantă de Director General, gradul II - Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța”, se arată în dispoziția semnată de Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnu mihai lupu sa ma puci si u de cucu vezi ce oii mai distrugi si tu prin adopiti sa manci si u ca dupa mancare vine salate vine si fanta moartea sa te ia ai mare grija ce tia bagat in cap m****a de ruda ata cred eu carmen raducu vezi ce mame si famili mai dezbini si bagii in pamant in morti mati si u ca te urmaresc si pe tine pe la adrese sa iti fac capataiu ai grija ca daca asculti de carmen raduccu te raducim noi oile care ne conduceti voi ciobani care conduceti oile si le mulgeti vai de p**a ta ai grija ce mai vrei sa crapi si u prin cadru statului ca te statuieste oile cetateni
0
0
Asta era pe la primaria Ovidiu...umbla dupa fufe
4
2
Toti oamenii pusi de Lupu la conducerea institutiilor subordonate CJ, sunt de genul astuia, verificati. Exemplu, RAJDP....Numai oameni cu valoare.
3
1
Dania director? Ce gluma, un agramat funcțional, era mecanic la ITC, un 0 ca om, nu puteai purta un dialog cu el. Unde am ajuns......
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016